Gelat de fruites

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els gerds aporten una quantitat considerable de vitamina C, flavonoides i folats, tots amb un gran poder antioxidant.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 22 gerds (ja congelats)  

    10 maduixes (ja congelades) 

    2 plàtans molt madurs mig negres (ja pelat, tallat i congelat)

    1 cullerada mascarpone 

    Ametlla torrada sense pell 

    Romaní 

     

PREPARACIÓ

  1. Haurem hagut de tallar i congelar 2 plàtans madurs, 10 cireres sense pinyol i 20 gerds.  
  2. Posem totes les fruites i les piquem a la picadora junt amb 2 cullerades de mascarpone. Hem d'obtenir la textura de gelat. 
  3. Mullem dues culleres amb aigua tèbia i fem quenelles agafant el gelat del bol i posant-lo a un plat. 
  4. Posem a sobre d'un paper sulfurat 2 gerds congelats. Els emboliquem i els aixafem. Obrim i posem a sobre del gelat els trossets de gerds que hem picat. 
  5. En un morter piquem ametlla torrada i també la posem per sobre les quenelles. 
Anar al contingut