Polos de fruita de pinyol

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuiner: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Fer gelats de fruita a casa és la millor opció per refrescar-nos al mateix temps que nodrir-nos i divertir-nos!Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

    6 cireres

  • 1 préssec d'aigua
  • 1 mango
  • 1 llima
  • 1 beina de vainilla
  • 2 cullerades de pasta d'ametlla (Almendrina)
  • 3 claus
  • Gingebre
  • 120 ml d'aigua mineral
  • 20 g de sucre morè

PREPARACIÓ

  1. Posem al foc un pot amb la polpa d'una beina de vainilla, 3 claus i 70 ml d'aigua mineral. Hi afegim i desfem dues cullerades de pasta d'ametlla.
  2. Escalfem aquesta barreja i després la deixem infusionar tapada durant 5 minuts.
  3. Tallem a daus molt petitsla meitat d'un préssec d'aigua sense pela i la reservem.
  4. La meitat del préssec que no hem tallar a daus la tallem a trossos més grans i la posem en un got batedor amb l'aigua perfumada colada. Ho turbinem.
  5. Omplim uns quants motlles de polo amb el contingut del got batedor, però primer hi posem la brunesa de préssec. Els motlles no s'han d'omplir fins a dalt, quan se'n congeli el contingut agafaran volum.
  6. Fiquem els motlles al congeladors, on els deixarem durant 4 hores mínim.
  7. Pelem un mango i en tallem a daus les millors parts. La resta la posem a un got batedor.
  8. En un pot posem 20 g de sucre morè i 50 ml d'aigua mineral. Dissolem el sucre al foc.
  9. Un cop dissolt posem a dins del pot una mica de sucre i una mica de ratlladura de llima. Ho tapem i deixem que infusioni durant 5 minuts.
  10. Al got batedor on tenim el mango trossejat espremem el suc de mitja llima colat, la infusió ja feta, també colada, i ho turbinem.
  11. Tallem per la meitat 6 cireres, en traiem el pinyol i les reservem.
  12. Posem als motlles el mango trossejat, trossos de cireres (3 meitats per motlle) i l'acabem d'omplir amb la pasta feta al got batedor.
  13. Ho fiquem al congelador durant un mínim de 4 hores.
  14. Ja tenim fets 8 polos casolans!!!
Anar al contingut