Bombons de fruita seca

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les nous són riques en greixos saludables, anomenats poliinsaturats, i també en vitamina E, nutrients importants per a la salut cardiovascular.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 250 g de barreja de nous

    5 dàtils

    Cacau en pols

    Farina d'ametlla

    Coco ratllat

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Posem a la picadora les nous i les esmicolem.
  2. Hi afegim els dàtils, que tallem una mica abans, i els piquem amb les nous.
  3. Hi afegim una cullerada generosa de cacau en pols i ho tornem a picar.
  4. Ho aboquem a un bol, ho barregem amb un polsim de sal i anem fent boletes d'aquesta pasta. Si se us enganxés molt, ho podeu posar una estona a la nevera i les podreu treballar millor.
  5. Podeu arrebossar les boletes amb cacau en pols, farina d'ametlla o coco ratllat.
Anar al contingut