Pastís de formatge ràpid

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Per les qualitats dels seus ingredients, aquestes postres són riques en energia, calci i proteïnesAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 300 g crema de formatge 

    100 g mascarpone  

    8 maduixes  

    2 ous  

    60 g sucre 

    Galetes de canyella 

    Menta 

PREPARACIÓ

  1. Tallem 4 fulls de paper sulfurat a 15x15 cm i els arruguem. Forrem motllos individuals de 10 cm de diàmetre amb el paper sufurat.  
  2. Barregem en un bol mitjà 300 g crema de formatge, 100 g mascarpone, 2 ous que trenquem i 60 g de sucre. Ho barregem amb la llengua vigilant de no afegir-hi aire.
  3. Distribuïm la barreja als motllos, ho allisem amb la llengua pastissera i amb uns copets a la base. Ho portem al forn 15 minuts a 160º. Un cop cuits, els traiem del forn, els deixem que baixin la temperatura mitja hora i després, els portem a la nevera un mínim de mitja hora més.  
  4. Un cop refredats, desmotllem els pastissos.  
  5. Tallem a làmines les maduixes netes. Trinxem amb morter o amb la mà unes galetes de canyella.
  6. Emplatem el pastís posant-hi per sobre unes làmines de maduixes, uns trossets de galetes i unes fulletes de menta.
Anar al contingut