Tertúlia

Lidia Heredia, Toni Cruanyes i Ramon Pellicer, a "Els matins"

Dia de comiats i de benvingudes. Ariadna Oltra passarà el testimoni d'"Els matins" a Lídia Heredia i Ramon Pellicer farà el mateix amb el "TN vespre" a Toni Cruanyes. Els quatre parlaran amb Helena Garcia Melero dels seus nous reptes profesionals.

El plató d'"Els matins" reunirà dilluns als quatre professionals que la setmana que ve engeguen noves aventures professionals dins dels serveis informatius.
A primera hora, Ariadna Oltra moderarà la tertúlia amb cinc diputats catalans al Congrés: Pere Macias, de CiU; Albert Solé, del PSC; Dolors Montserrat, del PPC; Jordi Guillot, d'ICV, i  Alfred Bosch, d'ERC.  Serà el seu comiat oficial del magazín matinal.

A continuació, Helena Garcia Melero reunirà, al voltant del sofà del programa, Ariadna Oltra, Lídia Heredia, Toni Cruanyes i Ramon Pellicer. Oltra ens avançarà algunes característiques del nou programa que està preparant. Heredia, per la seva banda, ens parlarà de com encara la seva nova etapa a "Els matins" a partir de dimarts.
Toni Cruanyes explicarà les novetats que ens esperen al "TN vespre". Al seu costat hi haurà Ramon Pellicer, que l'ha precedit en aquesta tasca i que a partir del dia 25 presentarà amb Agnès Marquès les dues edicions del "TN cap de setmana". Pellicer també es farà càrrec de l'espai "L'entrevista del diumenge".
Anar al contingut