La reina guerrera

"Cronos" recrea l'apassionant història de la reina boudica

Oferim un gran conflicte de l'antiguitat: les legions romanes, la millor maquinària militar del seu temps, contra la justa ira dels pobles celtes comandats per aquesta gran líder.

En aquesta batalla s'ha de decidir el futur de Britannia, la conquesta més recent de l'Imperi Romà. Som a l'any 61 després de Crist i la reina Boudica lidera la revolta contra els ocupants romans.

Després d'anys d'opressió, els pobles celtes dels icens i dels trinobants han agafat les armes i, per ara, se n'estan sortint. Han ocupat tot l'est d'Anglaterra, inclosa la nova ciutat comercial de Londinium, i ara marxen a la batalla final contra els romans.

Les legions romanes ho tenen malament. Són molt pocs soldats i, a més, han de protegir l'allau de refugiats romans que fuig de la fúria dels celtes de Boudica. Els guerrers celtes, molt nombrosos, estan impulsats per una fúria destructora. Volen acabar amb els arrogants i despòtics romans d'una vegada per a sempre.

Aquest cop, a "Cronos", els oferim un gran conflicte de l'antiguitat: les legions romans, la millor màquina militar del seu temps, contra la justa ira dels pobles celtes comandats per una gran líder, la reina Boudica.
Anar al contingut