Paula Molés dirigeix i presenta "Un restaurant caníbal a Berlín"

"Un restaurant caníbal a Berlín" analitza com la decoració afecta l'acte de menjar 

Diumenge, 29 de gener, a les 13.05, "Un restaurant caníbal a Berlín", el programa gastronòmic dirigit i realitzat per Paula Molés, analitzarà com l'interiorisme impacta en l'acte de menjar. Amb el dissenyador Oscar Guayabero visitaran un local de ramen

Pot un restaurant decorat d'una determinada manera predisposar-nos a menjar un tipus de producte? "Un restaurant caníbal a Berlín" visita un local de ramen ambientat en la cultura k-pop coreana i el manga per comprovar com l'interiorisme d'un restaurant pot transportar a una experiència gastronòmica particular. De la mà del dissenyador Oscar Guayabero. 

Paula Molés parlarà també del peix blau de temporada com a alternativa al lluç, una de les espècies que més pateixen la sobrepesca. Amb Cristina Caparrós, armadora de la Barceloneta, que explica les seves virtuts.  

Amb Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, reflexionarà sobre l'impacte dels telèfons mòbils en els nostres hàbits alimentaris i quines conseqüències tenen les modes gastronòmiques. 

També es farà un repàs de l'actualitat de la setmana, del so del Salvador Garcia-Arbós i de l'especialitat del restaurant Mas Monells, a Sant Bartomeu del Grau (Osona). 

Anar al contingut