PARLAMENT EUROPEU

TV3 i Catalunya Ràdio seguiran la constitució del Parlament Europeu des d'Estrasburg

A partir de demà, 2 de juliol, comença la constitució del Parlament Europeu, i TV3 i Catalunya Ràdio faran un seguiment exhaustiu de l'actualitat i de la creació del nou escenari polític a la seu d'Europa. També demà, les entitats sobiranistes han organitzat una concentració per demanar que no vetin Carles Puigdemont, Toni Comín i Oriol Junqueras com a eurodiputats.

Els diputats al Parlament Europeu són escollits cada cinc anys, i el Parlament Europeu és l'única assemblea parlamentària multinacional del món i l'única institució de la Unió Europea escollida directament pels ciutadans. TV3 i Catalunya Ràdio han preparat una cobertura especial des d'Estrasburg per informar d'aquesta constitució, i alhora, estar pendents de la concentració convocada per Òmnium Cultural i l'ANC per demanar que no vetin Carles Puigdemont, Toni Comín i Oriol Junqueras com a eurodiputats.

TV3 i 3/24

A partir de les 10.00, TV3 i el 3/24 seguirà l'actualitat europea i la constitució del Parlament Europeu en directe, amb Carles Prats i Xavi Coral des d'Estrasburg. A partir de les 8.30, s'entrevistarà Toni Comín (Junts per Catalunya), Gonzalo Boye, advocat de Carles Puigdemont i Toni Comín; Ernest Urtasun (ICV-Podem), Jordi Cañas (Ciutadans), Dolors Montserrat (PP), Javi López (PSC) i Diana Riba (ERC). El 3/24 i el 324.cat oferirà la sessió de constitució del Parlament Europeu.                                                                                                                                            

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació

D'altra banda, demà, dimarts, 2 de juliol, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Òscar Fernández, farà un seguiment especial de la sessió constitutiva del Parlament Europeu, des d'Estrasburg, amb la periodista Marta Prat des de l'hemicicle, amb una tertúlia d'eurodiputats i amb atenció a les mobilitzacions convocades per Òmnium Cultural i l'ANC.

La cobertura de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació de la constitució del Parlament Europeu continuarà amb Jordi Baró, corresponsal de Catalunya Ràdio a Brussel·les, que serà a Estrasburg per aportar l'última hora del que passi al Parlament. Marc Vidal i Arnau Maymó, dels Serveis Informatius, donaran suport a aquesta cobertura durant tot el dia de demà.

tv3.cat

catradio.cat

324.cat.

Anar al contingut