David Clupés
Dissabte i diumenge, a les 16.00

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el magazín "Tot gira", amb David Clupés, s'emetrà dissabte i diumenge, a partir de les 16.00. El més destacat serà la transmissió de l'Espanyol-Athletic, amb el debut de Luis Garcia a la banqueta catalana, així com una entrevista en profunditat amb el jugador del Girona, David López

Dissabte, 8 d'abril (de 16.00 a 21.00)

El programa començarà amb la transmissió del partit entre l'Espanyol i l'Athletic Club, amb el debut del tècnic Luis Garcia a la banqueta catalana. La narració serà d'Eudald Serra, els comentaris de Sergi Andreu, Sara Giménez, Dani Ballart i Marc Mayola.

Xevi Soler serà al Barça-Palma de la lliga de futbol sala. Aquest és el primer partit des de la consecució de la Copa del Rei per part dels blaugranes i de la greu lesió del seu capità Sergio Lozano.

Conversaran amb el base del Barça de bàsquet, Tomas Satoransky, uns dies abans de jugar contra el Reial Madrid a la lliga ACB i d'acabar la fase regular de l'Eurolliga. Ernest Macià i Carme LLuveras analitzaran l'actual temporada blaugrana.

Pere Escobar seguirà el Reial Societat-Getafe de la Primera Divisió i Francesc Ripoll serà al Sabadell-Nàstic de Tarragona de la primera RFEF. A més, Lluís Canut analitzarà la setmana blaugrana a "Snack Barça".

Diumenge, 9 d'abril (de 16.00 a 21.00)

Al "Tot Gira" de diumenge entrevistaran el jugador del Girona, David López, unes hores abans de jugar contra el Barça al Camp Nou. Eduard Solà, Xevi Soler i Roger Arbusà explicaran les darreres novetats al voltant dels dos equips.

Eudald Serra, David Balaguer, Àngel Morales i Marc Mayola analitzaran el debut de Luis Garcia a la banqueta de l'Espanyol. També conversaran amb la jugadora del Manchester City, Laia Aleixandri, de la seva experiència a la lliga anglesa.

Xevi Soler seguirà la clàssica ciclista París-Roubaix; Sergi Camps estarà pendent del Bilbao-Barça de la lliga ACB; Pere Escobar explicarà el que passi a l'Almeria-València de la Primera Divisió i Francesc Ripoll serà l'encarregat de seguir el Liverpool-Arsenal de la Premier League.

Ernest Macià serà a l'Olímpic de Badalona per seguir el Joventut-València de la lliga ACB.

No faltaran seccions com el "VAR"; "Xip groc" amb Pere Bosch; "El melic del futbol", amb Jordi Mèlich; "Estic girat", amb Montse Mir; "Gol Kubala", amb Sergi Camps; "Cubí or not Cubi", amb Marta Cubí o "La Rosca", amb Sergi Andreu.

I posaran l'humor al programa amb "Els Minuts Escombraria", amb Gerard Jubany, Carles Roig, Xavi Espinosa, Sergi Camps i Ernest Macià.

catradio.cat/totgira

instagram.com/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

 

Anar al contingut