Dissabte i diumenge

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, a Esport3, Catràdio i la plataforma 3Cat

La festa del Girona FC, amb rua i concert a la Copa

La rua del Girona FC sortirà diumenge a les 17.50 de l'estadi de Montilivi en un autobús descobert que travessarà els carrers de la ciutat fins a arribar a la plaça del Vi, on es faran els parlaments des del balcó. Es calcula que cap a les 19.00 l'autobús arribarà a la zona de la Copa de la Devesa, escenari habitual dels concerts de Fires, on s'ha programat una festa-concert amb Els Catarres, Les que Faltaband i Mon Dj.

No hi faltaran les intervencions estel·lars dels jugadors que s'han classificat brillantment per a la Champions i han quedat tercers a la Lliga.

La transmissió anirà a càrrec de Marc Negre, Josep M. Puig i Cristina Busquets i tindrà com a convidats a Eloi Amagat, Josep M. Fonalleres i Joan Roca.

El segon partit de quarts de final dels play off de l'OK Lliga entre el Parlem Calafell i el Reus, demà, a Esport3 i la plataforma 3Cat

Els del Baix Penedès s'aferren al factor Joan Ortoll, contra un Reus que és a una victòria de classificar-se per a les semifinals. El segon assalt, al millor de tres, dels quarts de final dels play off de la Parlem OK Lliga, començarà a les 20.50. Al Joan Ortoll, el Parlem Calafell espera fer valer el factor pista per allargar la sèrie. El Reus, tot i les baixes per sanció de Sergi Aragonès i David Gelmà, espera repetir el mateix joc que el va portar a endur-se el primer assalt al Palau d'Esports (3-0). En cas de jugar-se un tercer partit, es disputaria el dimarts 28 a Reus.

Els comentaris seran de Joan Ferran i l'anàlisi tècnica, del seleccionador masculí Jordi Camps.

El Palau i el Vila-sana busquen un lloc a la final, a Esport3

El CP Vila-sana Coop d'Ivars rep demà, a les 12.55 en directe per Esport3, la visita del Generali HC Palau de Plegamans per disputar el primer partit de les semifinals del play off pel títol, al millor de tres

Després d'una temporada regular a l'OKLliga Iberdrola amb només dues derrotes el Generali acabava líder i això li valdrà per tenir el factor pista a favor en el segon i, si fos necessari, en el tercer partit de semifinals del play off pel títol, però l'estrena d'aquesta semifinal comença a Vila-sana on les lleidatanes volen tornar a guanyar al Palau per començar amb victòria la sèrie. Aquest curs s'han enfrontat en quatre ocasions, dues a la fase regular, a semifinals de la Lliga Europea i a les semifinals de la Supercopa i en tres n'ha sortit victoriós el Vila-sana que deixava al Generali a les portes de la Lliga Europea i de la Supercopa. Amb aquests precedents el Vila-sana vol aconseguir plantar-se a la que seria la seva tercera final aquesta temporada per intentar guanyar el seu primer títol. El Palau, amb la Copa de la Reina ja a les seves vitrines, buscarà arribar a la final per sumar la seva cinquena Lliga. Passi el que passi el que ja és segur és que la final tindrà un equip català que s'enfrontarà o a Telecable HC o a CP Esneca Fraga.

Les millors jugades de Primera i Segona Divisió, a "Gol a gol" 

Dissabte i diumenge, a les 23.00, Esport3 emetrà una altra edició de "Gol a gol", amb Jordi Grau.

Aquest cap de setmana, Jordi Grau repassarà les millors jugades dels partits de la penúltima jornada de Primera i Segona.

Dissabte, Jordi Grau estarà acompanyat per Maria Fernández Vidal, Laura Aparicio, Lluís Carrasco i Joan Poquí. I diumenge amb Gerard Autet, Marta Corredera, Jofre Mateu i Jonatan Soriano.  

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el magazín esportiu "Tot gira", amb David Clupés, s'emetrà dissabte, a partir de les 15.30, i diumenge, dues edicions, una a les 13.00 i l'altra a les a les 15.00. El més destacat serà la prèvia de la final de la Champions femenina de futbol entre el Barça i l'Olympique de Lió, així com la transmissió del Gran Premi de Catalunya de Motociclisme

I diumenge, en exclusiu digital, a les 20.00 es farà la transmissió del tram final de l'Amorebieta-Espanyol, partit de la penúltima jornada de la Segona Divisió, amb Sergi Andreu i els comentaris d'en Marc Mayola. També emetran el "Tercer temps" amb la participació d'Eudald Serra.

 

Anar al contingut