Llum Barrera, la presentadora, amb Toni Albà fent de rei Joan Carles
Llum Barrera, la presentadora, amb Toni Albà fent de rei Joan Carles
Diumenge, 21 de gener, a les 22.30

Riure's de qui té el poder, a "De bon humor"

Diumenge, 21 de gener, a les 22.30, TV3 emetrà el segon episodi de la sèrie documental del Departament de Nous Formats "De bon humor", dirigida per Xavier Brichs i presentada per Llum Barrera, titulat "L'humor i el poder". Perquè riure's de qui té el poder és un exercici ben antic, tot i que no sempre ha estat permès. Hi intervindran Toni Albà, Fermí Fernàndez, Sergi Pompermanyer i Javier García de Vicuña.

Encara avui dia, moltes societats tenen prohibit o limitat riure's dels que manen; altres no ho fan perquè tenen un sentit de l'humor molt particular. Al nostre país, no sempre s'ha vist de bon ull riure's de la corona, l'Església o l'exèrcit. Però ja fa una colla d'anys que això es va normalitzar i, ara, riure's dels poders fàctics és una via d'escapament per afrontar els problemes del dia a dia.

L'actor Toni Albà s'ha posat a la pell de molts polítics, però ha triomfat amb les seves imitacions del papa de Roma i, especialment, del rei emèrit Joan Carles. Llum Barrera l'acompanyarà a un assaig teatral on parlarà dels efectes beneficiosos de riure's del poder, a més de conèixer com s'ho fa per ficar-se a la pell d'aquests personatges. Allí també es trobarà l'actor Fermí Fernàndez i el director i dramaturg Sergi Pompermanyer.

El programa també viatjarà a Euskadi per parlar amb Javier García de Vicuña, director del programa satíric "Vaya semanita", emès a Euskal Telebista. Van ser els primers de fer broma fins i tot del terrorisme d'ETA.

En aquest episodi l'espectador també podrà conèixer els guionistes del programa "Polònia" per veure les dinàmiques de treball d'aquests genis de l'humor polític d'actualitat.

"De bon humor" consta d'onze episodis que s'emeten cada diumenge a les 22.30. Una sèrie documental seriosa i entretinguda en què testimonis, científics i humoristes parlen del sentit de l'humor.

tv3.cat/debonhumor

facebook.com/debonhumor

Anar al contingut