Dijous, a les 18.45

Ramon Mirabet practicarà surf de neu a Grau Roig, a "Temps de neu"

Demà, a les 18.45, Esport3 emetrà un altre capítol de "Temps de neu" amb Víctor Patsi, que aparca la pilota i agafa els esquís

A la secció "Neu&Snow" aquesta setmana hi participarà el cantautor Ramon Mirabet, que estrenarà el primer single (Begin again) del seu nou disc, íntegrament en llengua anglesa, que surt aquesta setmana. Ell es exfutbolista i mentre jugava a futbol tenia prohibit fer esports de neu. Actualment practica surf de neu. El rodatge i la interpretació del tema es va fer al sector de Grau Roig de Grandvalira, a Andorra.

A la secció "Històries de neu", Toni Real recordarà tres col·laboradors històrics del "Temps de neu", el doctor Pitu Figueras, Martí Rafel i Israel Planas, tres savis, tres mestres.

El reportatge de la setmana, titulat "Lluna plena", ensenyarà com s'aprofiten les il·luminades nits de lluna plena per arribar a un refugi de muntanya, tot fent skimo, per fer-hi un mos o un sopar, per després tornar i esquiar, si es vol, sense la llum artificial d'un frontal. La mateixa neu fa de mirall de la llum de la lluna.

A "La veu de l'esquiador" el gran German aprofitarà l'Oscar al millor actor a Rami Malek (Freddie Mercury) a "Bohemian rapsody" per comprovar el grau de coneixement de Queen entre els esquiadors.

Els col·laboradors fixos, Stefi Troget (muntanyenca), Dani Fornell ("youtuber"), Leo Tarrat (freeski) i Jordi Alís (esquimotatge) explicaran situacions diverses de les modalitats que dominen.

I per a qui no faci mandra llevar-se ben d'hora, ben d'hora, ben d'hora, imatges de la primera baixada per pista, just en el moment en què s'obren els remuntadors, a "Obrint la pista".

També continuen els concursos per guanyar uns esquís i una càmera Gopro.

tv3.cat/temps-de-neu

Anar al contingut