"One Piece" torna a casa: aquest estiu, al SX3

"One Piece" torna al SX3 aquest estiu amb els capítols de les dues primeres sagues d'aquesta popular sèrie d'anime, que actualment ja compta amb més de 1.000 episodis. Durant el mes de juliol, els fans de "One Piece" disposaran de tots els capítols de la primera temporada, i a l'agost, podran veure tots els de la segona temporada, tant a les plataformes del SX3 com a la televisió.

Després d'anunciar la tornada de "One Piece" al Còmic Barcelona, el SX3 ja té data d'estrena per als fans d'aquesta sèrie d'animació japonesa de gran èxit arreu del món. A partir del dilluns 3 de juliol, tindran disponibles tots els episodis de la primera saga, que consta de 61 capítols i que es podran veure durant tot el mes. I, a partir del 31 de juliol, es podran veure els 72 episodis de la segona temporada, que estaran disponibles durant tot l'agost. Després, a partir del setembre, hi arribaran més sagues de la sèrie, que actualment ja té més de 1.000 capítols.  

L'acció, l'aventura i l'humor són elements clau d'aquesta popular sèrie d'animació, que ha seduït el públic jove de tot el món. "One Piece" és una creació d'Eiichiro Oda que introdueix els espectadors en el fantàstic món dels pirates, amb el jove Monkey D. Ruffy com a protagonista. Conegut també com "el noi de goma", per l'estranya capacitat que té d'estirar les extremitats, viu mil aventures per trobar el desitjat tresor de Gold Roger, el rei dels pirates.

En aquestes aventures, en Ruffy no està sol, té l'ajuda dels membres de la tripulació del seu vaixell, que també són força peculiars i estan disposats a lluitar contra els més malvats i a navegar pels oceans més perillosos per aconseguir el preuat botí.

"One Piece" es basa en un manga del mateix nom, com passa amb la majoria d'animes. Des que es va començar a publicar, l'any 1997, s'ha convertit en la sèrie més venuda de la història del manga i actualment encara es continua editant.

#NouSX3

SX3.cat

X3.cat  

 

Anar al contingut