Noves sèries i capítols nous per a un estiu pirata al SX3

Amb l'inici de les vacances escolars, arriba la programació d'estiu al SX3, que tindrà com a plat fort el retorn dels pirates de "One Piece" al juliol. Entre avui i demà, els nens i nenes ja poden començar a gaudir de novetats com les estrenes d'"Inazuma Eleven Go", "La colla del camp" i "Agent Binky: Mascotes de l'Univers", a més de nous capítols de "Súper 4". A partir de dilluns, també es podrà tornar a veure a la televisió "Guardians de la nit: Kimetsu no Yaiba". 

"One Piece" 

A partir del 3 de juliol, durant tot el mes, els fans de "One Piece" disposaran de tots els capítols de la primera saga, i a l'agost, podran veure tots els de la segona, tant a les plataformes del SX3 com a la televisió. A partir del setembre, hi arribaran més sagues de la sèrie, que actualment ja té més de 1.000 capítols. 

L'acció, l'aventura i l'humor són elements clau d'aquesta popular sèrie d'animació, que ha seduït el públic jove de tot el món. "One Piece" és una creació d'Eiichiro Oda que introdueix els espectadors en el fantàstic món dels pirates, amb el jove Monkey D. Ruffy com a protagonista. Conegut també com "el noi de goma", per l'estranya capacitat que té d'estirar les extremitats, viu mil aventures per trobar el desitjat tresor de Gold Roger, el rei dels pirates. 

En aquestes aventures, en Ruffy no està sol, té l'ajuda dels membres de la tripulació del seu vaixell, que també són força peculiars i estan disposats a lluitar contra els més malvats i a navegar pels oceans més perillosos per aconseguir el preuat botí. 

 

Després de l'èxit d'"Inazuma Eleven", que es va estrenar amb l'arrencada del nou SX3, avui arriba la primera temporada "Inazuma Eleven Go", que consta de 47 capítols. A partir d'aquest divendres, es podran veure els primers capítols, i l'emissió tindrà continuïtat a finals de juliol, amb la segona temporada de la sèrie, i a finals d'agost, amb la tercera. 

Fa deu anys que l'Inazuma Japó va guanyar el Futbol Frontier Internacional i ara, al Japó, les coses han canviat. Una organització anomenada Cinquè Sector ha absorbit el món del futbol i l'ha fet entrar en una època fosca on ha perdut qualsevol sentit de l'esportivitat i esperit de resistència. L'Arion Sherwind, alumne de primer curs de l'institut Raimon, juntament amb l'entrenador Mark Evans, marcarà l'inici d'una nova era, en una cursa contra el temps amb l'objectiu de recuperar l'autèntic significat del futbol. 

 

"Agent Binky: Mascotes de l'Univers" s'estrena al SX3. El gat Binky, el protagonista d'aquesta producció canadenca, és un agent de l'agència secreta anomenada Mascotes de l'Univers. En Binky fa pinya amb altres agents: tots plegats tenen la missió de mantenir els seus humans i l'estació espacial fora de perill i lliure d'alienígenes, com ara formigues, mosques, llagostes... i, per descomptat, aspiradores! Aquests agents estan molt ben entrenats i hi posen molt d'entusiasme... però millor si es pot fer una becaina de tant en tant! 

 

"Súper 4" 

El SX3 recupera la producció francesa "Súper 4". Els protagonistes són la pirata Ruby, el príncep Àlex, la fada Espurna i en Gene, un crac de la tecnologia, que viatgen amb el vaixell Camaleó. Per posar fi als desgavells que el pirata Barba de Tauró o el doctor X estan creant a Tecnòpolis s'hauran de moure entre el passat i el futur! 

 

"La colla del camp" 

Aquest dissabte, 24 de juny, el SX3 estrena la producció francesa "La colla del camp", que se situa al poble de Fontbona, al bell mig dels camps, envoltat de boscos ufanosos plens de senglars, guineus i tota mena de bestioles i amb un rierol d'aigües cristal·lines. Aquí és on viu la petita colla de nens i nenes formada per l'Espiga, el Rafel, la Lina i el Peuets, quatre amics amb una imaginació desbordant que tenen el seu quarter general en una cabana que han construït amb una barca dalt d'un arbre i per als quals la vida és una aventura quotidiana. Una aventura no sempre plàcida, perquè han d'aguantar les atzagaiades de la colla rival, formada per la Mariona, el Llebre i el Samsó, que sembla que no tinguin res millor a fer que fer-los la guitza. 

 

A partir de dilluns, 26 de juny, es recupera l'emissió a la televisió de "Guardians de la nit: Kimetsu no Yaiba". 

L'argument de la sèrie gira entorn del jove Tanjiro Kamado, que porta una vida humil amb la seva mare i els seus germans petits en una caseta de la muntanya. Un matí fred, quan torna de la feina, troba tota la seva família brutalment assassinada, tret de la seva germana, la Nezuko, que s'ha convertit en dimoni. El Tanjiro decideix entrar a la legió de Caçadimonis per buscar la manera de salvar la seva germana i acabar amb l'assassí dels seus éssers estimats. Després de dos anys entrenant-se amb el mestre Sakonji Urokodaki al mont Sagiri, el Tanjiro aprèn un conjunt de tècniques ancestrals per eliminar els dimonis que li serviran per superar els reptes de la tria final, la prova d'accés a la legió.  

 

#NouSX3 

X3.cat  

Anar al contingut