Eleccions al Parlament de Catalunya 2024: Tota la informació

Tota la cobertura del 12-M, amb 3Cat

Ampli dispositiu informatiu a TV3, Catràdio i el 324.cat per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig.

Aquest dijous arrenca la campanya per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig. Fins al dia dels comicis, TV3 i Catràdio emetran una programació especial, més enllà de la cobertura informativa diària, amb entrevistes als candidats a la presidència, el debat electoral, debats territorials, reportatges i el programa especial de la jornada electoral, que seguirà l'escrutini en directe. El 324.cat també oferirà una cobertura informativa especial al llarg de tota la campanya i el 12-M. Totes les accions s'emmarquen en el "Pla de cobertura" informativa aprovat pel Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, que ja està a disposició de tots els partits polítics.


Entrevistes als candidats

A partir del dilluns 29 d'abril i fins al divendres 10 de maig, els canals de 3Cat emetran entrevistes als caps de llista per Barcelona de les forces polítiques que van obtenir representació parlamentària a les darreres eleccions. Les finestres d'emissió seran "Els matins" de TV3 i "El matí de Catalunya Ràdio". Totes les entrevistes emeses en aquests programes es reproduiran al portal 324.cat i al vertical d'actualitat de la plataforma 3Cat.  


El debat electoral conjunt, dimarts 7 de maig

TV3, el 324, Catràdio i el portal 324.cat oferiran simultàniament el dimarts 7 de maig el debat electoral conjunt amb els candidats designats de les formacions amb representació al Parlament: PP, Cs, Comuns, CUP, VOX, Junts, ERC i PSC. El debat tindrà lloc a les instal·lacions de TV3 a Sant Joan Despí després del "TN Vespre" i estarà moderat per Ariadna Oltra. Abans de començar el debat hi haurà un programa previ, amb l'arribada dels candidats, que enllaçarà amb el "TN Vespre". Quan acabi el debat, s'emetrà una edició especial del programa "Més 324" per analitzar-ne el contingut.  


Debats territorials

A banda del debat conjunt, se celebraran debats territorials amb els candidats de les formacions polítiques amb representació al Parlament per a les demarcacions de Lleida (29 d'abril), Girona (30 d'abril) i Tarragona (3 de maig). Aquests espais estaran moderats per Xavier Grasset i Marta Romagosa, es gravaran a les instal·lacions de TV3 a Sant Joan Despí i s'emetran simultàniament al canal 324, a Catalunya Informació i al 324.cat.


12-M, la jornada electoral

El dia de les eleccions, TV3 i el 324 oferiran una programació especial simultània durant tota la jornada electoral que culminarà amb el programa "Especial eleccions", a partir de les 18.30, conduït per Toni Cruanyes, Raquel Sans, Xavi Coral i Ariadna Oltra. A les 20.00 hores es faran públics els resultats de l'enquesta a peu d'urna de 3Cat. L'espai s'allargarà fins ben entrada la matinada i comptarà amb una cobertura especial en directe per totes les finestres del 324.cat -la pàgina web i les xarxes socials-, amb continguts exclusius que apostaran per la interactivitat i l'automatització de notícies amb els resultats de tots els municipis de Catalunya. 

Per la seva banda, Catràdio també emetrà una programació especial durant tota la jornada dins dels programes "El Suplement" i "Catalunya Migdia cap de setmana", així com a través de connexions al "Tot Gira", i a la nit oferirà un programa especial amb el resultat de les eleccions.  

tv3.cat
catradio.cat 
324.cat
Anar al contingut