DILLUNS, A LES 22.05

Nova edició del programa especial "Volem saber. El final de la pandèmia?", a TV3

El dilluns 4 d'octubre, a les 22.05, TV3 emetrà una nova edició del programa "Volem saber". Un any i mig després que comencés la primera onada de la pandèmia del nou coronavirus, encara queden moltes preguntes per respondre, especialment les relacionades amb les variants de la malaltia i les vacunes. Per tal de donar-hi resposta, Núria Solé, presentadora i codirectora del programa, conversarà amb l'experta en vacunes Beatriz Mothe i l'epidemiòleg Antoni Trilla.

En un moment en què la població catalana ja està molt més familiaritzada amb tot allò relacionat amb el coronavirus, encara queden molts dubtes per aclarir. "Volem saber. El final de la pandèmia?", que arriba a la tercera edició després de les emeses el març i el maig del 2020, intentarà donar-hi resposta.

En la primera part del programa, la periodista Núria Solé conversarà amb Beatriz Mothe, metgessa i investigadora de la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses i IrsiCaixa. Mothe és una experta en vacunes i amb ella s'abordaran moltes de les incògnites o dubtes raonables que potser la població té. De què ens protegeix la vacuna i de què no? Se sap ja fins quan dura l'efecte de la vacuna? S'hauran de vacunar els nens? Hi haurà efectes a llarg termini? Servirà l'enorme inversió feta en la investigació sobre vacunes per a altres malalties?

La segona part del programa inclourà una conversa de Núria Solé amb Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia i Medicina Preventiva de l'Hospital Clínic. Amb ell es mirarà d'aclarir en quin moment som de la pandèmia, cap on espera el món científic que evolucioni el virus, quines són les variants del virus que ens han de preocupar, quines mesures de protecció cal mantenir o si s'arribarà a la immunitat de grup.

El programa compta amb la direcció de Núria Solé i Ximo Blasco, la realització de Dani Batlle i la producció de Joan Carles Villacreces.

tv3.cat

#VolemSaberTV3

Anar al contingut