Marc Ingla, partidari que la directiva actual del Barça tanqui els fitxatges que estiguin avançats

El precandidat a la presidència del F. C. Barcelonal també ha volgut deixat clar que la feina d'escollir els jugadors que han de venir al Barça és dels tècnics.

El precandidat a la presidència del F. C. Barcelona Marc Ingla s'ha mostrat partidari al programa El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, que la junta actual del club tanqui els fitxatges que ja estiguin avançats: "Si hi ha operacions madures, que han demanat els tècnics i estan a punt de tancar-les, que es tanquin. Si hi ha operacions on som lluny, perquè sempre hi ha postures molt diferents, el que demano és prudència, per no dir ‘va, tanquem-ho a aquest preu', perquè a vegades s'ha d'esperar una mica, perquè tothom vol jugar al Barça, i hi ha molts clubs que van molt collats de calés, i, per tant, demano prudència."

Marc Ingla també ha volgut deixat clar que la feina d'escollir els jugadors que han de venir al Barça és dels tècnics i s'ha desmarcat del model que defensava Sandro Rosell quan va marxar del club: "En aquells inicis el model l'estàvem construint i l'estava construint Txiki Begiristain i Frank Rijkaard, i ell [Rosell] sempre va ser totalment opositor a aquest model i sempre ho ha estat durant tots aquests anys. Crec que ell és més aviat de l'escola Scolari, i de la samba, i de jugadors brasilers, que et poden donar nits de glòria fantàstica però després les ressaques són interminables, per dir-ho molt col·loquialment. Jo crec que el model del Barça és diferent."

Marc Ingla, que va ser vicepresident blaugrana fins que va dimitir el 2008 i que ahir va presentar la seva precandidatura sota el lema Més Barça que mai, també ha avançat que si guanya "aparcarà" el projecte Foster de remodelació del Camp Nou, i ho ha justificat per la situació econòmica actual: "Estem en un nou context de l'economia i hem de replantejar totes les opcions; sobretot, en el sentit de donar el màxim de serveis i comoditats als socis abonats a l'estadi. El que és més important de tot plegat és la reforma de l'estadi, amb més de 50 anys. Hi ha una sèrie de serveis essencials que s'han de donar." Ingla ha dit que presentaran un seguit de propostes per consultar-les amb els socis. Tot i això, no ha concretat si això voldrà dir que es tornarà a fer un concurs per remodelar el Camp Nou. D'altra banda, també ha afirmat que els interessa continuar comptant amb el secretari tècnic, Txiki Begiristain, perquè "ha fet una gran feina", i que apostaran per la màxima participació del soci.

Sobre el partit al camp del Sevilla, Ingla ha admès que serà complicat que demà els blaugranes aconsegueixin la Lliga i creu que el títol es decidirà a l'últim partit.

catradio.cat
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut