L'òpera Carmen de Bizet des del Liceu, una de les aportacions de Catalunya Música a la UER

Catalunya Música també hi oferirà un concert de l'Escolania de Montserrat i el concert inaugural del Festival AIMS de Solsona, entre molts d'altres.

L'òpera Carmen de Bizet de la temporada del Gran Teatre del Liceu, amb la participació de Roberto Alagna, i un concert de Pasqua de l'Escolania de Montserrat són dos dels concerts que Catalunya Música aportarà a la temporada 2010-2011 de música clàssica que la Unió Europea de Radiodifusió, la UER, distribueix a tots els seus associats.

L'emissora oferirà també l'òpera Tamerlano de Händel des del Gran Teatre del Liceu, amb la participació de Plácido Domingo; dos concerts de la temporada musical catalana ―Orfeó Català i Orquestra de Cadaqués dirigits per Neville Marriner i Orquestra Simfònica de San Francisco dirigida per Michael Tilson Thomas―, el concert inaugural del Festival AIMS de Solsona, a més d'una àmplia selecció de desenes d'òperes i concerts enregistrats per a la seva emissió en diferit. En contrapartida, Catalunya Música podrà emetre en directe o en diferit centenars de concerts del més alt nivell procedents de les sales, temporades i festivals més importants del món. Així s'ha acordat a Venècia durant la reunió anual d'experts en música de la UER, en què han participat 75 experts de 33 països. En aquesta trobada, Catalunya Música també ha ratificat per 5 anys l'acord de pertinença a la Unió Europea de Radiodifusió que possibilitarà ampliar l'oferta de concerts programats per Catalunya Música i també per la resta d'emissores del grup de Catalunya Ràdio.

D'altra banda, Catalunya Música participarà a la reunió d'experts en música electroacústica ―Ars Acústica― que es farà a l'illa croata de Hvar el 16 i 17 de maig.

catmusica.cat

catradio.cat
Anar al contingut