L'"Esfera pública" de Catalunya Informació emetrà demà debats en desconnexió per a cada demarcació

La reforma de la Diagonal de Barcelona, el futur de les Terres de l'Ebre, els avantatges i els inconvenients dels trens Avant Lleida-Barcelona i l'oci nocturn seran els temes de debat.

Dijous, 29 d'abril, a partir de les vuit del vespre, Catalunya Informació emetrà l'espai de debat Esfera pública, en desconnexió i simultàniament des de les demarcacions de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.
A Barcelona, el periodista Lluís Urpí moderarà el debat sobre la reforma de la Diagonal, que tindrà com a convidats el regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Barcelona, Ramón García Bragado; el president de l'Associació per a la Promoció del Transport Públic, Ricard Riol; el secretari adjunt de la Confederació de Comerç de Catalunya, Benet Boix; i el president de la Fundació RACC, Miquel Nadal.

Des de Tortosa, s'analitzarà el futur de les Terres de l'Ebre. El debat, que es farà des de la sala d'actes del pavelló Firal, el moderarà la periodista Coia Ballesté i tindrà com a convidats el delegat de la Generaliat a l'Ebre, Lluís Salvadó, l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel; el portaveu de la Plataforma en defensa de l'Ebre, Manolo Tomàs i el secretari general de la UGT a les Terres de l'Ebre, Wifredo Miró.

A Lleida, el debat sobre els avantatges i els inconvenients dels trens Avant Lleida-Barcelona el moderarà la periodista Roser Perera i tindrà com a convidats el portaveu de Renfe, Lucas Calzado, el cap de Comissions Obreres a Lleida i expert en mobilitat, Josep Maria Baget; el representant de la Unió de Consumidors, César Béjar, i el gerent de l'ATM de l'Àrea de Lleida, Josep Lluís Cunillera.

I finalment, a Girona, el debat sobre l'oci nocturn tindrà com a convidats l'alcalde de Castelló d'Empúries, Salvi Güell; el secretari general de Fecasarm, Joaquim Boadas; el delgat del govern de la Generalitat a Girona, Jordi Martinoy; un veí d'una zona afectada de Girona, Narcís Valtierra, i l'advocat de l'Associació Catalana contra la Contaminació Acústica, Lluís Gallardo. El debat el moderarà el periodista Albert Requena.

Esfera Pública s'emetrà demà per Catalunya Informació, de vuit a nou del vespre.

catradio.cat



Anar al contingut