L'assetjador localitza la Muriel i els seus fills, a "La Riera"

Dijous, a les 15.50, a TV3, al capítol 1414 de "La Riera", l'assetjador de la Muriel ha aconseguit localitzar la casa de camp on s'amaga amb els seus fills. En Lluís i l'Ània s'han tornat a quedar sense inversor i decideixen fer un autèntic disbarat. Per la seva banda, en Claudi talla amb la Bibiana.

La Bibiana va a veure en Claudi a l'Ajuntament. Està tota il·lusionada, però s'endú un bon disgust perquè en Claudi talla amb ella d'una manera cruel i barroera.

La Lídia comunica a en Lluís que no pot invertir en l'hotel perquè no té diners. Quan en Lluís i l'Ània ho veuen tot perdut, l'Òscar els llegeix els pòsits dels cafès. Ells interpreten que la sort els és favorable i decideixen jugar-se els diners del collaret.

Ja s'han editat les memòries de la Mercè, que en regala exemplars a les seves amigues. Com que no es pot treure del cap en Robert també el va a veure amb l'excusa de portar-li el llibre que han fet plegats.

L'Alfred i la Nora s'acaben barallant perquè tenen visions molt oposades sobre el part natural. La veritat és que ell s'està desencantant bastant de la relació.

A més, l'assetjador de la Muriel ha aconseguit localitzar la casa de camp on s'amaga amb els seus fills.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

Anar al contingut