La Lídia parla amb l'Omar a la presó

La Lídia, fent de les seves des de la presó, a "La Riera"

Aquest dimarts, 6 de setembre, a les 15.50, al capítol 1346 de "La Riera" a TV3, la Lídia continua donant guerra des de la presó i reapareix en Bruno buscant feina. A més, un tràgic esdeveniment deixarà en Claudi afectat, aquest cop de debò, però ningú se'l creu.

A Sant Climent passa una desgràcia. En Claudi visita el lloc de l'enfonsament, on descobrirà que hi ha hagut un mort. Aquest fet deixarà la Joana viuda i la Nerea sense pare. En Claudi convoca una reunió per buscar col·laboració per a Can Sureda, però l'oposició se li tira al coll. Aquest cop està afectat de debò, però ningú se'l creu.

També reapareix en Bruno, que ara és cambrer i demana feina a la Mireia. Ella, que en recorda el pas per Can Riera, no veu clar que el noi treballi al seu restaurant.

La Míriam treballa a Madrid i en Joan comença a acusar la distància. La Rita no vol que li passi el mateix amb l'Omar, que ha trobat feina a Grècia, i està decidida a acompanyar-lo. Però la Lídia, des de la presó, encara no hi ha dit l'última paraula.

tv3.cat/lariera
facebook.com/lariera
spotify

Anar al contingut