Divendres, a les 21.15

La Copa de futbol sala, a Esport3

Demà, a les 21.15, en directe per Esport3, es podrà seguir el partit de quarts de final de la Copa de futbol sala, entre el Barça i el Jaén. En cas que es classifiquin els blaugranes, també emetran la semifinal i la final dissabte, a les 19.15, i diumenge, a les 17.00

El Barça Lassa comença demà a les 21.15 a València l'assalt a la Copa d'Espanya, a Esport3. Els blaugranes tanquen la sèrie de quarts de final a la Font de Sant Lluís contra l'actual campió, el Jaén Paraíso Interior. L'equip d'Andreu Plaza mirarà de trencar la maledicció de les dues darreres edicions en què va quedar eliminat en aquesta primera ronda. El Barça arriba a la cita com a líder de la Lliga i amb el primer objectiu d'anar a les semifinals de dissabte. El Jaén ha guanyat dues copes en els últims 4 anys i, tot i haver perdut jugadors importants, serà un rival temible, extremadament competitiu.

Els comentaris seran de Xavi Lorente. I l'anàlisi tècnica, de Jordi Garcia.

En cas de classificació del Barça, Esport3 també oferirà el partit de semifinals del dissabte 2 de març a les 19.15. I diumenge 3 de març, la final de la Copa a les 17.00.

esport3.cat

Anar al contingut