Josep Maria Àlvarez, favorable a portar als tribunals la rebaixa del sou dels funcionaris

Àlvarez també ha fet una crida als ciutadans a fer sentir "la seva veu al carrer" contra les mesures anunciades per Rodríguez Zapatero.

El secretari general de la UGT a Catalunya, Josep Maria Àlvarez, amenaça de recórrer davant la justícia la rebaixa salarial d'un 5% de mitjana als funcionaris. Abans de fer-ho, però, vol saber els detalls d'aquesta retallada que demà concretarà el govern espanyol. En declaracions al programa L'oracle de Catalunya Ràdio, Josep Maria Àlvarez s'ha mostrat a favor de portar-ho als tribunals: "Hi ha jurisprudència que posa de manifest que el govern no pot fer, via decret, un canvi, amb la llei de pressupost a mig camí, d'aquestes característiques. Fins i tot un incompliment d'un acord que havien signat amb el govern de Felipe González que després el govern Aznar no va complir, després de molt de temps ens va donar la raó l'Audiència. Per tant, aquesta és una via que utilitzarem; maularadament vindrà després de molt de temps".

Àlvarez també ha fet una crida als ciutadans a fer sentir "la seva veu al carrer" contra les mesures anunciades per Rodríguez Zapatero. Demà, "amb unes primeres concentracions, i el dia 8, amb l'aturada general [del sector públic]".

catradio.cat/oracle



Anar al contingut