"Jo pregunto", el nou format de TV3 en què els ciutadans faran preguntes al president de la Generalitat

En directe, i amb la possibilitat de dialogar amb Carles Puigdemont: així es podran adreçar els ciutadans al president de la Generalitat, en el nou programa "Jo pregunto", que s'emetrà el 22 de gener a les 21.55 per TV3 i també es podrà seguir pel grup d'emissores de Catalunya Ràdio. Serà des del Teatre Conservatori de Manresa, conduït per Lídia Heredia, Carles Prats i Pere Bosch. Els espectadors que vulguin fer preguntes al president ja es poden inscriure a través de tv3.cat/jopregunto per participar en els debats previs, que es faran a Barcelona.

Preguntes sobre totes les matèries que els ciutadans considerin oportunes, formulades en directe des de la platea del Teatre Conservatori de Manresa, a través de xarxes socials com Twitter o per videoconferència. Aquesta és l'essència de "Jo pregunto": acostar la veu i les inquietuds dels ciutadans a la primera autoritat del país i obtenir respostes. Una fórmula participativa amb què TV3 evoluciona el format d'entrevistes institucionals. A més, els conductors del programa, Lídia Heredia, Carles Prats i Pere Bosch, també hi intervindran amb preguntes, noves dades o matisos.

Com s'hi pot participar?

TV3 obre un procés a través del qual sortiran els espectadors i espectadores que formularan les preguntes a Carles Puigdemont.

Els interessats a participar en el programa ja es poden inscriure al web de TV3, tv3.cat/jopregunto, per formar part dels dos debats previs que es faran els dies 10 i 11 de gener al Paranimf de la Facultat de Medicina de la UB, a l'Hospital Clínic de Barcelona.

En aquestes dues sessions, els participants que s'hagin inscrit prèviament debatran sobre els temes que generen més interès i preocupació entre la ciutadania, segons els últims estudis del Baròmetre d'Opinió Pública de Catalunya. Aquests mateixos participants abordaran els temes que finalment es traslladaran al president durant el programa del dia 22 i triaran quins d'ells formularan les preguntes. Una tria de temes i preguntes representativa pel que fa la diversitat social, territorial i de gènere.

Els dos debats estaran oberts a tota la ciutadania, que els podrà seguir, en directe, a través de TV3.cat els dies 10 i 11 de gener.

"Jo pregunto", el dia 22 de gener, a les 21.55 a TV3. El programa també es podrà seguir a través del grup d'emissores de Catalunya Ràdio.

 

tv3.cat/jopregunto

catradio.cat

Anar al contingut