Divendres i dissabte

Gran desplegament de 3Cat per a la final de la Lliga de Campions femenina de futbol entre el Barça i l'Olympique de Lió

3Cat farà una àmplia cobertura des de demà divendres de la final de la Lliga de Campions femenina de futbol que jugaran dissabte, a les 18.00 el Barça i l'Olympique de Lió, a San Mamés

TV3

Demà divendres, el "Tot es mou" connectarà amb Míriam Riau, des de Bilbao. I a les 13.00, a Esport3, l'"Esport club", amb Jordi Sanuy, al capdavant, estarà pendent de l'arribada de les jugadores blaugranes a Bilbao.

El "TN Migdia" connectarà amb San Mamés per saber l'última hora de l'equip, de la ma de Laura Brugués. Mar Vila també estarà pendent de l'arribada dels primers aficionats blaugranes.

A la tarda, amb motiu dels entrenaments oficials del Barça i el Lió, Esport3 dedicarà un programa especial de tres hores, a partir de les 17.30, conduït per Miriam Riau i amb la participació de Mireia Vera, Laura Brugués, Lluís Cervelló, Gerard Autet i el directiu del FC Barcelona Xavi Puig.

I els esports del "TN Vespre" es faran des de San Mamés, amb Artur Peguera.

Dissabte, ja des de primera hora, el 3/24 connectarà amb tots els punts d'interès de la jornada: San Mamés, l'hotel de concentració del Barça, la Fan Zone dels aficionats del Barça a Bilbao i el centre de la ciutat.

Cristina Riba i Artur Peguera presentaran el "TN migdia cap de setmana" de dissabte des de San Mamés.

Just després del "TN Migdia", arrencarà la prèvia del partit, amb presentació de Danae Boronat i amb la participació de Mireia Vera, Laura Brugués, Míriam Riau, Lluís Cervelló i Mar Vila.

I a partir de les 18.00 començarà la transmissió del partit entre el Barça i l'Olympique de Lió.

Catràdio

Divendres 24

De 10.00 a 11.00 "El matí de Catalunya Ràdio", amb Marina Romero farà una tertúlia esportiva al voltant de la final de la Champions.

I el "Tot costa", amb Jordi Costa i Sònia Gelmà es farà des de San Mamés, amb Xavi Puig, directiu responsable del Barça femení, Marta Unzué, ex jugadora del Barça i ex de l'Athletic, i amb el seguiment en directe de les rodes de premsa de Jonathan Giráldez i una jugadora del Barça. També faran tertúlia amb Gerard Autet i Andrea Ors.

Dissabte 25

"El suplement", amb Roger Escapa es farà des de Bilbao. Entrevistaran la jugadora del Barça Marta Torrejón i de 10.00 a 11.00 faran una tertúlia amb Sònia Gelmà, Rut Vilar i Maria Guixà. I no faltaran les connexions amb Pere Escobar, el narrador de "LaTdG" a Catalunya Ràdio.

El "Catalunya migdia", presentat per Maria Guixà també serà a Bilbao amb l'última hora de la final a quatre hores perquè comenci.

El "Tot gira", amb David Clupés, farà un ampli seguiment de tot el que estigui passant a Bilbao quan els aficionats i els equips ja siguin a San Mamés.

I a partit de les 17.00 agafarà el relleu "LaTdG", amb la transmissió de la final de la Champions amb Sònia Gelmà, Pere Escobar i tot l'equip.

Èxit d'audiències de les transmissions de la Lliga de Campions femenina

Els partits de la Lliga de Campions femenina de futbol han tingut una gran resposta per part de l'audiència, amb una audiència acumulada de gairebé 800.000 espectadors, una mitjana de 363.000 persones i un 23,6% de quota.

El partit més vist de la temporada ha estat el de quarts de final entre el Brann i el Barça, amb una mitjana de 477.000 espectadors, una quota del 22,3% i una acumulada d'1.037.000 persones.

I pel que fa a les audiències digitals, s'han fet més de 500.000 reproduccions de vídeo i àudio de les transmissions de la competició. Han estat 400.000 de vídeo i 100.000 d'àudio.

El partit amb més audiència digital va ser la semifinal entre el Chelsea i el Barça del dia 27 d'abril, amb 42.000 dispositius únics en directe veient la transmissió i 8.700 escoltant-la a "LaTdG".

Anar al contingut