Francesc Vallès confia que el PSC convencerà el PSOE perquè voti a favor de la renovació del TC

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Manel Fuentes, Vallès ha afirmat que cada cop se sentiran més veus al PSOE que apostin per renovar el TC.

El coordinador dels diputats i senadors del PSC a Madrid, Francesc Vallès, ha donat per fet que els socialistes catalans convenceran el PSOE perquè voti a favor de la resolució sobre el Tribunal Constitucional, aprovada pel Parlament la setmana passada, si el text arriba al Congrés dels Diputats. En declaracions al programa El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, Vallès ha afegit que cada cop se sentiran més veus al PSOE que apostin per renovar el TC: "És que si això acaba arribant al Congrés és evident que el PSOE hi haurà acabat votant a favor. Per tant, durant tot aquest procés el que hem de fer nosaltres és intentar convèncer el PSOE de la necessitat que ells canviïn el TC i de la possibilitat de modificació i renovació dels seus magistrats, i això és el que estem fent."

El coordinador dels diputats i senadors del PSC a Madrid ha volgut remarcar que l'objectiu polític del PSC no és votar diferent del PSOE i ha afirmat que cada vegada se sentiran més veus socialistes partidàries de renovar el TC: "Ahir mateix la del senyor Patxi López. No pateixi que d'aquí poc anirem sentint moltes més veus i estic convençut que al final aconseguirem el nostre objectiu de renovació, de compromís decidit amb el nostre autogovern, com no podia ser d'altra manera."

catradio.cat
Anar al contingut