"Fora de sèrie" torna a la primavera del 2017

El programa ha preparat un especial dels moments més comentats fins ara a les xarxes socials, que es pot veure a les plataformes del programa.

El "Fora de sèrie" es prepara per una nova fornada de programes que arribaran a la primavera de l'any vinent. Després de la bona acollida d'aquesta primera sèrie, l'equip del programa ja està treballant amb els perfils de més professionals que han passat per TV3 perquè escullin un personatge amb qui volen conversar.

Hi ha un ampli ventall de periodistes que han confirmat la seva voluntat de participar en el projecte "Fora de sèrie", que ha tancat la primera remesa de deu programes amb una gran acceptació de l'audiència i amb una mitjana d'un 14% de share.

El programa ha elaborat una edició especial per a xarxes que inclou alguns moments àlgids de les converses com el moment en què el president Puigdemont li diu a Andreu Buenafuente que "la independència la faran els no independentistes", quan Gerard Piqué explica a Jordi Basté com va conèixer Shakira i que vol ser president del Barça, de la manera com Carles Francino ha hagut de capejar la mort de familiars, el vídeo sexual de Pedro J. Ramírez, la història del punt volat de la màquina d'escriure de Quim Monzó, el cop de puny de Joana Ortega a Toni Clapés mentre practicaven kickboxing, quan Júlia Otero parla amb Anna Gabriel del seu serrell i dels impostos, la sorpresa que genera Íñigo Errejón parlant en un català més que correcte, el qüestionari de Pilar Rahola a Marcela Topor o quan Lolita descobreix amb Àngel Casas que té un nebot entre el grup que li canta "Sarandonga", entre d'altres. Aquest recull es pot veure en la següent adreça https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/fora-de-serie/els-moments-de-fora-de-serie-mes-comentats-a-les-xarxes/video/5639490/

Pel que fa al consum digital del programa, el "Fora de sèrie" entre Jordi Basté i Gerard Piqué és el més vist a la carta amb gairebé 20.000 usuaris únics i més de 67.000 reproduccions, mentre que el programa que va generar més tuits va ser el d'Àngels Barceló conversant amb Íñigo Errejón (5.769 -audiència del dia- / 3.286 -durant l'emissió-).

El "Fora de sèrie" prepara nous programes i noves situacions amb diversos presentadors que han aportat el seu talent per fer créixer la televisió pública catalana.

 

tv3.cat/foradeserie

facebook.com/foradeserieTV3

twitter.com/foradeserieTV3

Anar al contingut