"Ets música", aquestes festes, cada dia al 33

A partir del 26 de desembre, dia de Sant Esteve, i fins diumenge 8 de gener de 2017 a les 21.50, el 33 emetrà diàriament "Ets música", una petita peça musical per obrir la programació del canal.

Aquest dilluns, 26 de desembre, dia de Sant Esteve, a les 21.50, el 33 emetrà "Ets música", un espai d'uns cinc minuts dedicat a la música clàssica que ofereix una nova mirada a grans peces orquestrals interpretades per l'OBC, a partir del testimoni de persones que no tenen relació amb el món de la música i de l'art. El programa, de l'Àrea de Culturals de Televisió de Catalunya, està coproduït amb el Consorci de l'Auditori i l'Orquestra.
Vint-i-una persones de formació diversa convidaran a compartir, mitjançant el seu testimoni espontani i emocionat, una gran obra de la història de la música que acaben de descobrir. Es tracta de fragments molt coneguts d'autors com J. Strauss fill, Mendelsson, Rossini, Dvorál, Wagner, Smetana, Granados, Wagner, entre d'altres, interpretats impecablement per l'OBC des de l'Auditori de Barcelona, dirigida pel director mallorquí José Maria Moreno, i amb una posada en escena i realització per viure la música en primera persona; per adonar-nos que, al capdavall, tots som música. 
Aquest espai, adreçat a tot tipus de públic, pretén que l'espectador no especialista perdi la por a la música clàssica i la visqui des de dins, identificant-se amb els testimonis i deixant-se portar per l'emoció sense barreres ni prejudicis.

tv3.cat/ets-musica

 

Anar al contingut