"Miquel Porter i Moix: la república de la llibertat i el bon humor"
"Miquel Porter i Moix: la república de la llibertat i el bon humor"
DIJOUS, A LES 18.00

Es projecta la coproducció de TV3 sobre la vida de Miquel Porter i Moix a l'Arts Santa Mònica

Demà, dijous, a les 18.00, es projectarà el documental coproduït per TV3 "Miquel Porter i Moix: la república de la llibertat i el bon humor" a l'Arts Santa Mònica de Barcelona

Demà, dijous, a les 18.00, es projectarà la coproducció de TV3 "Miquel Porter i Moix: la república de la llibertat i el bon humor", sobre una de les figures clau de la història recent del cinema català. La presentació del documental a la sala d'actes de l'Arts Santa Mònica (c/ Santa Mònica, núm. 7, Barcelona) serà a càrrec d'Anastasi Rinos, director i coguionista; Paco Poch, productor, i Joan Antoni Barjau, director de producció.

El documental d'Anastasi Rinos fa un recorregut per la vida de Porter a través de persones que el van conèixer i amb entrevistes a dins de la universitat, un espai que representa bé la seva filosofia.

Cada espai de la seu central de la Universitat de Barcelona representa les facetes de la seva figura i, sobretot, el que el va moure sempre: l'amor per les persones.

"Miquel Porter i Moix: la república de la llibertat i el bon humor" és una coproducció de TV3 i Mallerich Films Paco Poch, amb el suport de l'ICEC.

Fitxa tècnica

Director: Anastasi Rinos

Guionistes: Tariq Porter i Anastasi Rinos

Productor: Paco Poch

Cap de producció: Joan Antoni Barjau

Director de fotografia: Fèlix Bonnín

Música: Boris Porter

tv3.cat/documentals

 

Anar al contingut