Gaspar Hernàndez condueix "L'ofici de viure"
Gaspar Hernàndez condueix "L'ofici de viure"
DISSABTE I DIUMENGE

Els beneficis del ioga facial i l'art de conviure, a "L'ofici de viure" 

Dissabte, 22 d'abril, a l'app i a la web de Catalunya Ràdio, "L'ofici de viure" explicarà en què consisteix el ioga facial. I diumenge, 23 d'abril, a les 00.05, a l'FM de l'emissora, el programa dirigit i presentat per Gaspar Hernàndez parlarà de l'art de conviure, tant amb la parella com els amics o els companys de feina

"L'ofici de viure" de dissabte comptarà amb la presència de la doctora en química Anna Llordés, facilitadora de ioga facial, que explicarà com mantenir el rostre en forma tant per qüestió d'estètica com de salut. A més, hi participarà la pedagoga Eva Bach, que farà un apunt sobre rostre i emocions, que també hi tenen molt a veure. 

I, diumenge, Gaspar Hernàndez conversarà amb la doctora en psicologia Laura Rojas-Marcos, que ha escrit el llibre "Convivir y compartir. Claves para relacionarte saludablemente con los demàs y contigo". També hi haurà una reflexió del psicòleg Antoni Bolinches. I, per acabar, l'espai de Sergi Torres. 

Gaspar Hernàndez dirigeix i presenta "L'ofici de viure" a Catalunya Ràdio, amb un programa els dissabtes a l'app i la web de l'emissora, i un altre els diumenges, a les 00.05, en antena.   

 

catradio.cat/lofici-de-viure
twitter.com/LOficiDeViure
instagram.com/loficideviure
facebook.com/loficideviure 

Anar al contingut