Elisabet Pedrosa, directora i presentadora de "L'ofici d'educar" d'"El suplement"
Elisabet Pedrosa, directora i presentadora de "L'ofici d'educar" d'"El suplement"

Elisabet Pedrosa, de "L'ofici d'educar", Premi Marta Mata 2021

L'Associació de Mestres Rosa Sensat ha decidit atorgar a Elisabet Pedrosa el Premi Marta Mata 2021. El jurat ha destacat que la directora i presentadora de "L'ofici d'educar" és capaç "d'afrontar els temes més punyents de l'actualitat educativa amb valentia i rigor"

Els guardons Marta Mata són un reconeixement que atorga cada any des del 2002 l'Associació de Mestres Rosa Sensat a aquelles persones i col·lectius que treballen per fer visibles els valors positius de l'educació des de diversos camps i àmbits.

El guardó individual ha recaigut aquest any en la periodista, escriptora i directora del programa de Catalunya Ràdio "L'ofici d'educar", Elisabet Pedrosa. El programa s'emet dins d'"El suplement" els diumenges, i, segons el jurat, "treballa en defensa de la criança i intentant canviar el món des de l'educació, sempre a través de la reflexió constant de mestres, pares i mares".

Pedrosa ha publicat "Criatures d'un altre planeta", crònica d'una lluita contra la síndrome de Rett, i "Seguirem vivint", uns llibres que, segons el jurat, han contribuït a divulgar temes que són prioritat social i sanitària, com ara les malalties minoritàries i els infants que les pateixen. El lliurament del guardó tindrà lloc el 16 de desembre a El Born CCM.

catradio.cat

Anar al contingut