"El suplement" amb Roger Escapa
"El suplement" amb Roger Escapa

"El suplement" entrevista Neus Bramona, parella d'Oriol Junqueras, i Antoni Morral, candidat a secretari general de la Crida Nacional

Dissabte, 26 de gener, "El suplement", amb Roger Escapa, entrevistarà Neus Bramona, parella d'Oriol Junqueras, pocs dies abans del trasllat dels presos a Madrid, i reviurà l'ocupació militar de Barcelona des del Refugi 307 de Barcelona, el dia en què farà 80 anys que els tancs de les tropes franquistes van entrar per l'avinguda Diagonal.

Diumenge, 27 de gener, entrevistes a Antoni Morral, diputat de Junts per Catalunya i candidat a secretari general de la Crida Nacional, i Ricardo Capella, cònsol de Veneçuela a Barcelona.

Dissabte, 26 de gener, a partir de les 6.00, Blai Marsé parlarà a "5songs" amb músics que expliquen la seva vida a través de cançons que els han marcat. Després, una volta al món amb Xavier Moret i Alfons Gorina. A partir de les 7.00, posada al dia amb Roger Escapa, Neus Bonet i Joan Botta, i repàs de les notícies internacionals de la setmana, amb John Carlin.

A partir de les 9.00, entrevista a Neus Bramona, parella d'Oriol Junqueras. A continuació, la tertúlia amb Andrea Mármol, David Miró i Estefania Molina.

A les 10.00, a "L'hora negra", Mayka Navarro parlarà dels deu anys de l'assassinat de Marta del Castillo. A continuació, "El suplement" reviurà els dies posteriors a l'ocupació militar de Barcelona des del Refugi 307 de Barcelona, al Paral·lel, amb l'historiador Aram Monfort i l'editora Maria Bohigas, el dia en què farà 80 anys que els tancs de les tropes franquistes van entrar per l'avinguda Diagonal.

A les 11.00, a "Amor de mare", Àngels Albiac presentarà el seu fill, gran amant de la ciència i els experiments. A continuació, a "Les diversions de Núria Graham", el cantautor Jaume Pla, més conegut com a Mazoni, interpretarà "Never push a sailor", un tema que ell i Núria Graham van escriure junts.

En la recta final del programa, a partir de les 12.00, les mandarines seran les protagonistes de "L'arca de Nogué", amb el gastrònom i cuiner Pep Nogué, que en parlarà amb el xef Pablo Albuerne, més conegut com a gipsychef. Finalment, "Els homes clàssics", Albert Galceran i Pedro Pardo, parlaran amb algun dels finalistes del Concurs Internacional Tenor Viñas, un dels més importants del món, que se celebra aquest cap de setmana al Liceu.

 

Entrevista a Isona Passola, presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català

Diumenge, a partir de les 6.00, Miqui Puig confegirà la llista musical del cap de setmana a "Pista de fusta". I Joan Anton Català donarà resposta a les grans qüestions de l'univers. A partir de les 7.00, posada al dia amb Roger Escapa, Neus Bonet i Joan Botta; anàlisi de les notícies internacionals de la setmana, amb John Carlin, i de l'actualitat blaugrana, amb Jordi Puntí, i l'home de tele, Toni Cruanyes. A partir de les 9.00, entrevistes a l'estudi a Antoni Morral, diputat de Junts per Catalunya i candidat a secretari general de la Crida Nacional, i Ricardo Capella, cònsol de Veneçuela a Barcelona. A continuació, la tertúlia amb Marc Molins, Odei Etxarte i Oriol March.

A les 10.00, Jon Sindreu analitzarà la desaparició dels billets de 500 €. I "El tema del dia" parlarà del fenomen fast fashion, la moda d'un sol ús, amb els experts Marc Giró, Eugènia Sendra, Mar Rocabert i Joan Baseiria.

A les 11.00, s'obrirà "La consulta de la vida", amb Jordi Borràs, per parlar dels somnis que han canviat el món. A dos quarts de dotze, Roger Mas i David Carabén agafaran el timó per recordar cançons dedicades a les mares. I a partir de les 12.00, s'alçarà el teló de "Les dones de culte", amb Anna Pérez Pagès i Desirée de Fez i amb la visita especial d'Isona Passola, presidenta de l'Acadèmia de Cinema Català, poques hores abans de la celebració de la gala dels XI Premis Gaudí, que TV3, Catalunya Informació i iCat seguiran en directe.

El programa "El suplement" s'emet els dissabtes i diumenges, de 6.00 a 13.00, a Catalunya Ràdio.

 

catradio/suplement

facebook.com/elsuplement

twitter.com/elsuplement

instagram.com/elsuplement

spotify.com/elsuplement

 

Anar al contingut