El restaurant Capritx, a "Joc de cartes"

Demà, a les 21.55, s'emetrà el catorzè capítol de "Joc de cartes", el programa de TV3 en col·laboració amb Magnolia TV, presentat per Marc Ribas, en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya. Quan s'acabi el programa, s'emetrà l'última edició del "Fora de carta", el programa de debat, conduït per Carla Lladó, en què cada setmana s'ha comentat el més destacat d'aquest concurs de cuina.

"Joc de cartes" ha viatjat durant tretze episodis per la cuina que es fa a Catalunya. En cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina i d'una zona determinada, han competit per ser el millor, i el guanyador s'emportava un premi de 5.000 euros per invertir-los al seu local.

El programa acaba el seu viatge per terres catalanes al restaurant Capritx. Marc Ribas n'és el xef i té una estrella Michelin. Aquesta vegada és el Marc qui exerceix d'amfitrió dels vuit restauradors més divertits de la temporada. Marc Ribas es retrobarà amb Carles Miró, Anna Sas, Adnaloy Osío, Juan Andrés Lauria, Richard Glezmar, Elisenda Masferrer, Mercè Camins i Ladis Alcalà.

En aquest programa es canvien les tornes i seran els restauradors qui avaluaran el Marc i el seu restaurant. Tindran ganes de revenja? El que està clar és que de vegades les coses no són el que semblen i els restauradors s'emportaran més d'una sorpresa.

"Fora de carta"

Aquest dijous s'emet l'última edició de "Fora de carta", el programa de debat sobre "Joc de cartes", presentat per Carla Lladó. Serà un especial amb catifa vermella que conduirà, fins a plató, la majoria dels restauradors que han participat en "Joc de cartes" aquesta temporada. Allà es convertiran en públic de luxe d'un programa en què seran els protagonistes.

L'última edició de "Fora de carta" inclourà la tertúlia habitual sobre el capítol de "Joc de cartes" emès aquella nit. Els periodistes Laura Fa i Santi Villas i la presentadora Daniela Blume aniran desgranant cada punt calent, divertit o conflictiu que l'espectador haurà acabat de veure i que hagi generat interrogants.

Però el plat fort del programa serà l'entrega de premis als millors restauradors de la temporada en quatre categories: el restaurador més exigent, el que ha dit la millor frase del programa, el més estratega i el més divertit. A més, al final del programa, s'atorgarà el premi al millor restaurador de la temporada. Aquest és un premi atorgat pels espectadors, que ja poden votar el seu restaurador preferit a través del web del programa.

El nou format de TV3 ha reunit una mitjana de 149.000 espectadors, amb una quota de pantalla de 10.4%.

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

#JocdeCartesTV3

Anar al contingut