A l'esquerra de la foto, Coia Ballesté durant l'acte d'entrega dels premis.
A l'esquerra de la foto, Coia Ballesté durant l'acte d'entrega dels premis.

El reportatge "Raspalls Fontboté a la Torre Eiffel" de Catalunya Informació rep el Premi de Periodisme de la Cambra de Reus

La periodista reusenca Coia Ballesté, autora del reportatge i delegada de la CCMA a Tarragona, va recollir ahir el guardó que atorga la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus.

El Teatre Fortuny de Reus va ser escenari ahir al vespre de l'entrega de premis de la Cambra de Comerç d'aquesta ciutat, que ha distingit el reportatge "Raspalls Fontboté a la Torre Eiffel", de Coia Ballesté, delegada de la CCMA a Tarragona, per un treball periodístic que ajuda a divulgar la tasca de les empreses de l'àmbit territorial. El lliurament del guardó es va fer en el decurs de la gala del 130è aniversari de la Cambra de Comerç, presidit pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que va entregar personalment el premi a Coia Ballesté.

Per la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus, aquest treball periodístic  "tracta d'una de les empreses més internacionals de la capital del Baix Camp que, fins i tot, com bé indica el títol del reportatge, fabrica els raspalls amb els quals es fa el manteniment de l'emblemàtica torre de la capital francesa". Segons el jurat, "aquest reportatge va ser enregistrat tot recorrent la mateixa fàbrica amb els seus responsables i descobrint una realitat, per molts desconeguda, que projecta Reus al món".

El reportatge "Raspalls Fontboté a la Torre Eiffel", emès en el programa  "Economia i empresa", de Catalunya Informació, explica que aquesta empresa de Reus fabrica més de 700.000 raspalls l'any i n'exporta a més de 40 països, incloent-hi Alaska. Els seus productes es troben a la Torre Eiffel, al telescopi més gran del món, als avions Airbus i a la Casa de la Moneda.

 

catradio.cat/informatius

catradio.cat/catinfo

twitter.com/catinformacio

 

Anar al contingut