Dimecres, a les 22.45

El millor trinxat de Llívia i Puigcerdà, a "Joc de cartes"

Demà, a les 22.45, s'emetrà un nou capítol de "Joc de cartes", el programa de TV3 en col·laboració amb Dlo/Magnolia, presentat per Marc Ribas, en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya. Ara s'hi afegeix un incentiu nou: la rivalitat no serà únicament entre restaurants, sinó també entre localitats: aquesta setmana, Llívia i Puigcerdà

Arriba un altre duel territorial a "Joc de cartes". En aquest cas, Marc Ribas viatjarà a la Cerdanya per trobar el millor trinxat, el plat típic per excel·lència d'aquesta zona. Per aconseguir aquest títol competiran quatre restaurants, dos de Llívia i dos de Puigcerdà, i els restauradors hauran de valorar, com sempre, l'espai, la cuina, el menjar, el servei, el preu i, en aquest cas, la categoria extra del trinxat, que també puntuarà en la nota final.

A Puigcerdà coneixerà l'Anna, propietària i cap de cuina del restaurant Bon Appétit, una dona riallera i alegre, però amb un paladar molt fi. A la capital de la Cerdanya també visitarà el restaurant El Badiu, un espai d'oci i restauració en què el propietari, Mauro Maqueda, voldrà sorprendre els seus contrincants amb uns plats i unes presentacions, segons ell, diferents.

Una miqueta més al nord, a Llívia, gaudirà de la gastronomia i les activitats lúdiques del restaurant Únic Parc, amb un novell Raül Patarro als fogons; i, finalment, visitarà  l'emblemàtic Rita Porta, un local amb més de cent anys d'història i amb un propietari, Genar Muntané, que és tot honestedat.

Qui es quedarà el títol de millor restaurant de trinxat? Guanyarà Llívia o Puigcerdà?

A les 23.50, el millor restaurant amb personalitat del Pla de l'Estany

Després es reemetrà el programa en què Marc Ribas buscava el restaurant amb més personalitat del Pla de l'Estany. Un títol que es van disputar quatre restauradors: Lluc Quintana, del restaurant Can Xapes, de Cornellà del Terri; Eva Miguel, de la pizzeria Rumbera, a Banyoles; Fàtima Labyedh, del restaurant La Trobada, a Crespià, i, finalment, van tornar a Banyoles per conèixer David Roca, propietari de Can Pericus.

Tots quatre tenien una cosa en comú: restaurants amb personalitat. Però, en canvi, comptaven amb trajectòries, experiències i situacions molt diferents.

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

 

#JocdeCartesTV3

Anar al contingut