Dimecres, a les 22.05

El millor restaurant de menú de Badalona, a "Joc de cartes"

El dimecres 2 de novembre, a les 22.05, TV3 emetrà el tercer capítol de la sisena temporada de "Joc de cartes", el concurs gastronòmic líder d'audiència de TV3, presentat per Marc Ribas i que es fa amb la col·laboració de Magnolia

Aquesta setmana, Marc Ribas serà a Badalona, però no demanarà cap carta: vol trobar el millor restaurant de menú de la ciutat. I com ja és tradició d'aquesta temporada, també escollirà, d'entre els quatre àpats, el plat que més li hagi agradat, el Plat Estrella.  
 
La ruta arrencarà a la Badalonesa, on l'espera José Manuel Moreno amb ganes de sorprendre amb els arrossos del seu menú migdia. Seguirà a La Leonetta, el restaurant de Rocío Buzón i la seva mare, que busquen oferir menjar casolà a bon preu. El tercer àpat serà a l'Iberic Fusion, un local a tocar de platja i on Marc Domènech treballa per servir una cuina mediterrània i de fusió. Acabarà la ruta badalonina a Ca la Berta. Allà l'espera Montse Tomás, una cuinera autodidacta que fa cinc anys va decidir cuinar per a la gent de la ciutat els plats que preparava per als de casa.  
 
Qui aconseguirà quadrar millor el difícil equilibri qualitat-preu? I qui rebrà el xec de 5.000 € com a millor restaurant de menú a Badalona?  
 
tv3.cat/jocdecartes 
 
facebook.com/JocdecartesTV3 
 
twitter.com/JocdeCartesTV3 
 
instagram.com/JocdeCartesTV3 
Anar al contingut