El Francesc Pascual, la Cèlia Plasademunt, el Marc Ribas i l'Hèctor i l'Eloy Bayarri, al restaurant Mas La Rovira, uns dels que vistarem a…
El Francesc Pascual, la Cèlia Plasademunt, el Marc Ribas i l'Hèctor i l'Eloy Bayarri, al restaurant Mas La Rovira, uns dels que vistarem aquesta setmana, a "Joc de cartes estiu"
Dimecres, a les 22.05

El millor restaurant amb vistes al Montseny, a "Joc de cartes estiu"

Demà, a les 22.05, TV3 emetrà el cinquè capítol de "Joc de cartes estiu", el concurs gastronòmic líder d'audiència de TV3, presentat per Marc Ribas, i que es fa amb la col·laboració de DlO Magnolia

Fer una escapada al Montseny és bo per als pulmons, però també ho és per a l'estómac. Aquesta setmana, Marc Ribas recorre el parc natural més antic de Catalunya per trobar el millor restaurant amb vistes al Montseny.

En primer lloc, pararà a Espinelves per visitar el Mas La Rovira, on Robert Tortadès i Natalia Montalbo volen diferenciar-se dels típics restaurants de muntanya aportant un toc innovador a la seva cuina. La segona parada serà al restaurant Can Berri de Viladrau, el pla B que va salvar Hèctor Bayarri de l'atur gràcies a l'experiència culinària del seu fill, Eloy Bayarri. I acabarà la ruta a Arbúcies, a El Molí de les Pipes, un restaurant ubicat al bell mig del Montseny i que porta tres generacions en mans de la família de Francesc Pascual i Cèlia Planasdemunt.

Qui el farà gaudir amb el gust i la vista? Qui s'endurà a casa el premi de 3.000 € i es coronarà com el millor restaurant amb vistes al Montseny?

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

Anar al contingut