Divendres, dissabte i diumenge

El Gran Premi de Catalunya de MotoGP, a 3Cat

En la aposta de 3Cat pels grans esdeveniments esportius, aquest cap de setmana es podrà seguir el Gran Premi de Catalunya de MotoGP des del Circuit de Barcelona-Catalunya, per TV3, Catalunya Ràdio i la plataforma 3Cat. Un gran desplegament humà i tècnic per a una gran retransmissió conjunta

Amb un ampli desplegament, 3Cat farà la cobertura del Gran Premi de Catalunya de MotoGP, des dels entrenaments lliures de demà divendres, fins a les curses de diumenge.

Esport3 emetrà aquest divendres, a partir de les 9.00 i de les 13.10 les sessions dels entrenaments lliures.

Dissabte arrencaran a les 10.40, a TV3 i la plataforma 3Cat, amb les qualificacions de MotoGP, i ja no pararan fins a que acabi la cursa sprint de MotoGP a les 15.40.

Diumenge, a partir de les 8.50 es podrà seguir el warm up de MotoGP. Després a les 11.00 serà el moment de la cursa de Moto3, a les 12.20 de Moto2 i a les 14.00, la de MotoGP. A més es podran veure prèvies a cada categoria, amb reportatges dels pilots catalans que hi participen.  

Quan acabi la cursa de MotoGP, entre les 15.10 i les 15.40 es podran escoltar les les reaccions dels pilots més destacats de cada categoria.

A Catalunya Ràdio es podran seguir la cursa spint i també la de MotoGP.

Pel que fa als noms que formaran part dels equips de la retransmissió, 3Cat ha apostat per cares conegudes, amb Noel Rodríguez al capdavant, la transmissió de Damià Aguilar, Xavi Guillén, al pit lane, Laia Ferrer, al paddock, i l'analisi de Sito Pons i Sara Sánchez.

Aquesta retransmissió única es podrà veure a la vegada per la plataforma 3Cat i per TV3 i es podrà escoltar per Catalunya Ràdio gràcies a l'acord amb DAZN, la plataforma global líder d'streaming d'esport, que té els drets exclusius de les dues competicions a nivell espanyol

Anar al contingut