Sílvia Cóppulo
Sílvia Cóppulo

"El divan" torna a Catalunya Ràdio cada setmana, en format podcast, de la mà de Sílvia Cóppulo

"El divan" torna a Catalunya Ràdio de la mà de Sílvia Cóppulo, en format podcast, cada setmana, a partir d'avui dimecres. Converses des del vessant més humà amb personatges rellevants de l'actualitat que ajuden a entendre què està passant de debò

Les persones convidades reflexionen i confessen les seves interioritats vitals a Sílvia Cóppulo, que dirigeix i presenta aquest espai de culte a Catalunya Ràdio en la seva dotzena temporada.

Anhels, satisfaccions, expectatives, alegries i moments difícils prenen forma en la paraula. La combinació amb la música genera una atmosfera íntima que fa que els entrevistats que s'estiren a "El divan" parlin de tot el que els preocupa.

En aquesta temporada es manté el format clàssic, la conversa amb persones de gran rellevància social i cultural, però, a més, pren formats diferents i, basant-se sempre en el vessant més humà, aborda qüestions importants de la nostra vida des de la proximitat emocional.

La primera entrega comptarà amb Antoni Lacy, cirurgià, pioner de la cirurgia robotitzada mínimament invasiva i introductor de la tecnologia 5G; Toni Aira, especialista en comunicació política, professor de la UPF-BSM i autor de "La política de les emocions"; Anna Navarro, vicepresidenta de l'empresa dedicada a l'emmagatzematge de dades NetApp, amb seu a Silicon Valley, i considerada la dona més influent del món 2020 en tecnologia, segons l'Analytics Insight; i Carme Solé Vendrell, il·lustradora, pintora i dibuixant de prestigi internacional

L'equip del programa està format per Sílvia Cóppulo, direcció, guió i presentació; Núria de la Fuente, coordinació, producció i fotografies; Matilde Seoane i Benja Estacio, gravacions i muntatge musical, i Laura Larrégola, redacció de mitjans digitals.

"El Divan" es pot seguir a través de la pàgina web de Catalunya Ràdio, de les xarxes socials i de Spotify.

catradio/eldivan

twitter/eldivan

instagram/eldivan

spotify/eldivan

Anar al contingut