Deu joves emprenedors de les noves tecnologies, premiats pel programa "Revolució 4.0" de Catalunya Ràdio

L'acte de lliurament dels Premis Emprenedors 2019 Revolució 4.0 va tenir lloc el 10 d'abril, a les 19.00, a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

"Revolució 4.0", el programa de referència d'emprenedors i transformació de Catalunya Ràdio, va lliurar el dimecres 10 d'abril els Premis Emprenedors 2019 Revolució 4.0 a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, en un acte de reconeixement als deu millors emprenedors joves de les noves tecnologies de Catalunya que han passat pel programa al llarg de l'any. Segons va declarar la directora i presentadora del programa, Xantal Llavina, en la presentació de l'acte, els premis volen "destacar la bona feina de les empreses de noves tecnologies catalanes que ja formen part de l'important hub tecnològic de Barcelona i que estan liderades per joves amb grans idees disruptives per a la transformació digital que estem vivint".

El Premi Revelació ha recaigut en la plataforma immobiliària Housfy. Albert Bosch, CEO i fundador de l'empresa, va rebre el guardó de mans de Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio i de Mitjans Digitals de la CCMA, que va destacar que "amb aquesta segona edició dels Premis Emprenedors, el programa ‘Revolució 4.0' i Catalunya Ràdio consoliden la seva aposta per donar visibilitat i afavorir l'emprenedoria i el talent vinculats a l'economia digital i per afavorir un relat en positiu del gran dinamisme del país".

D'altra banda, l'empresa de lloguer de cotxes SocialCar ha rebut el Premi 50x50, que valora l'aposta de les empreses per la igualtat real entre homes i dones, i Atrapalo, amb gairebé vint anys de vida en què ha revolucionat el concepte d'oci, ha estat guardonada amb el Premi Trajectòria.

La resta de guardonats són Mycheftool (Premi Innovació), ByHours (Premi Futur), Signaturit (Premi Disrupció), Colvin (Premi Original), Tiendeo (Premi Internacional), Anaconda (Premi Salut Tecnològica), i la Fundació Arrels (Premi Solidari).

L'acte de lliurament, que va comptar amb el apadrinament de l'economista Josep María Gay de Liébana, va ser enregistrat i es podrà sentir a Catalunya Ràdio el diumenge 14 d'abril a partir de les 23.00.

 

Els deu emprenedors premiats

Housfy (Premi Revelació). Plataforma immobiliària que ha aconseguit fer-se un espai en el sector amb la seva proposta de posar en contacte venedors i compradors de pisos.

SocialCar (Premi 50x50). Empresa que ha revolucionat el lloguer de cotxes entre particulars i que també aposta per entrar al negoci del Vehicles de Transport amb Conductor (VTC).

Atrapalo (Premi Trajectòria). Empresa especialitzada en la venda en línia d'entrades d'espectacles, bitllets d'habitació i reserves d'hotels i viatges turístics.

Mycheftool (Premi Innovació). Empresa que ofereix una aplicació perquè els propietaris de restaurants puguin gestionar els seus establiments d'una manera eficaç, senzilla i optimitzant recursos.

ByHours (Premi Futur). Startup que ofereix fer reserves per hores als hotels, una idea que està dinamitzant el mercat dels viatges turístics i laborals.

Signaturit (Premi Disrupció). Empresa que garanteix la seguretat jurídica en totes les transaccions digitals i que permet l'enviament de documentació en línia signada electrònicament i amb absoluta validesa legal.

Colvin (Premi Original). Startup que des de fa uns anys ofereix serveis de venda en línia de floristeria, amb productes de primera qualitat i dissenys exclusius.

Tiendeo (Premi Internacional). Startup que ha revolucionat el món de la publicitat en línia agrupant catàlegs i ofertes publicitàries i que viu un exitós procés d'internacionalització, amb presència en una dotzena de països.

Anaconda (Premi Salut Tecnològica). Empresa que ha creat un dispositiu únic al món per tractar d'una manera eficaç i ràpida els ictus isquèmics (que són el 85% de tots els ictus i la primera causa d'incapacitat permanent al món).

Fundació Arrels (Premi Solidari). Entitat dedicada a l'atenció a la gent més desafavorida, que ha apostat ja fa temps per la digitalització per optimitzar els seus projectes i les seves campanyes.

 

Versió televisiva de "Revolució 4,0" a TV3

El programa de Catalunya Ràdio comptarà amb una versió televisiva a TV3, que s'estrenarà el mes de maig.

 

catradio.cat

catradio.cat/revolució4

 

 

Anar al contingut