Dijous, a les 22.05

Comencen els pactes a "Polònia"

Aquest dijous, a les 22.05, a l'espai de sàtira política "Polònia", ha començat l'època dels pactes i, al més pur estil "Bridgerton" i es veurà com Marta Rovira (Agnès Busquets), Carles Puigdemont (Queco Novell), Jèssica Albiach (Lara Díez) i Salvador Illa (Queco Novell) comencen les negociacions entre balls, cotilles i vestits d'època a "BridgERCton".

Però no serà l'única estrena cinematogràfica de la setmana. Àlex Gorina (Ivan Labanda) també portarà el tràiler de la versió catalana de "Loco Mía", basada en les històries dels usuaris de Rodalies. I recuperarà un clàssic del cinema mut, "L'arribada del tren a la ciutat", però aquesta vegada amb un tren que no arriba mai. 

I seguint amb Rodalies, Joan Ignasi Elena (Cesc Casanovas) protagonitzarà el seu últim "Catalunya vice" com a conseller d'Interior. L'objectiu: intentar enxampar els lladres de coure que interrompen el servei de Rodalies.  

Al "Sense ficció" s'explicarà l'auge de figures com en Caudillados, amb Francisco Franco (Manel Lucas) emulant Amadeo Llados i prometent canviar la vida dels joves  si segueixen el seu règim i els seus treballs forçats.  

Xavi Hernández (Xavi Espinosa), veient les notícies sobre la seva destitució, comença a fer capses per marxar del Barça a ritme d'"Acróstico", de Shakira.  

A més, pel plató del "Polònia" s'hi passejaran Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Javier Milei (Cesc Casanovas), que s'embrancaran en una batalla de galls. 

I el programa no s'oblidarà de les eleccions europees perquè, després de veure els resultats d'Esquerra del 12 de maig, Tomàs Molina (David Olivares) ha decidit deixar la política i tornar a presentar "El temps", tot i que Francesc Mauri (Xavi Espinosa) no li ho posarà fàcil. 

#Polònia3Cat 

Anar al contingut