Catalunya Ràdio ha celebrat Sant Jordi al costat dels oients en directe des de Barcelona

Centenars de persones han seguit en directe des de la plaça de Catalunya l'emissió de bona part dels programes.

El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, ha obert la marató de programes al carrer a les vuit del matí, amb un repàs de l'actualitat i una tertúlia amb Xavier Sardà, Xavier Sala i Martín, Vicenç Villatoro, Salvador Cardús i Joan Majó. Alguns dels moments de més afluència de públic han estat quan Fuentes ha entrevistat l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, i també durant les actuacions en directe de Gossos i de Mishima.

El radioshow Tot és molt confús, amb Pere Mas, també ha fet que centenars de persones s'acostessin fins a l'estudi mòbil de Catalunya Ràdio per seguir en directe el programa. Els moments més aplaudits han estat ‘L'arengada' amb Pau Riba, les actuacions de La Troba Kung-fú i d'Els Amics de les Arts, i les abraçades que els oients han pogut fer a Xavier Coral i Espartac Peran. Un altre dels moments que ha captivat l'atenció del públic ha estat durant l'entrevista que Pere Mas ha fet a Sant Jordi. Els oients han descobert que rere d'aquest personatge s'hi amagava l'actor Joan Pera. El programa Tot és molt confús ha donat pas a L'informatiu migdia, amb Victòria Vilaplana i Robert Prat.

Durant la tarda, L'oracle, amb Xavier Graset, ha conversat, amb els escriptors Pep Blay, Llucia Ramis i Sílvia Alcántara i la periodista Eva Piquer; i El secret, amb Sílvia Cóppulo, ha entrevistat els escriptors Josep Maria Espinàs, Jordi Llavina, Antoni Dalmau i Imma Monsó, l'actor Joel Joan i la cuinera Carme Ruscalleda. A més, el programa ha tingut les actuacions en directe des de l'estudi mòbil de Sanjosex, del showman i violoncel·lista Pau de Nut i de Pere Tàpias, entre d'altres.

A les set, l'informatiu Catalunya Vespre, amb Kilian Sebrià i Òscar Fernández, també s'ha fet des de l'estudi mòbil, explicant l'actualitat general i esportiva de la jornada. I a les nou del vespre, L'ofici de viure, amb Gaspar Hernández, ha acomiadat el dia de Sant Jordi des de la plaça de Catalunya amb un programa sobre el llegat d'Antoni Blay Fontcuberta.

La presència de diversos escriptors als programes de Catalunya Ràdio també ha despertat l'interès del públic, que ha aprofitat per demanar autògrafs, tant als autors com als conductors dels programes de l'emissora.

catradio.cat
Anar al contingut