Arriba "Eufòria Street Dance", a 3Cat

A partir del 22 de desembre, 3Cat estrena "Eufòria Street Dance", una edició renovada del concurs que busca el millor cos de ball de la televisió. L'únivers "Eufòria" creix amb la incorporació de Natàlia Palomares, coreògrafa de Shakira i Rosalia

El ball torna a 3Cat amb "Eufòria Street Dance", el concurs que busca els millors ballarins i ballarines per a la nova edició d'"Eufòria". El format arriba a la plataforma 3Cat el 22 de desembre i ho fa totalment renovat, però sent fidel a la seva essència: un talent amb coreografies espectaculars, que posaran al límit les capacitats dels participants i alhora sorprendran l'audiència.  

En aquesta nova edició, l'univers "Eufòria" continuarà creixent amb la incorporació d'una nova figura a nivell coreogràfic de reconegut prestigi internacional, Natalia Palomares, què serà l'encarregada de buscar el cos de ball final del programa i que comptarà amb l'ajuda d'Albert Sala, aquest any com a jurat. Palomares ha coreografiat artistes com Rosalia, Shakira o Luis Fonsi i està considerada com una de les grans estrelles mundial dels "heels", una disciplina urbana, que tindrà una notable presència en el format.

Una altra de les grans novetats és que per fi el programa, fent honor al seu nom, surt al carrer. Els aspirants hauran de realitzar les coreografies en imponents espais arquitectònics, seguint la tendència de les xarxes socials d'unir dansa i arquitectura, i donant un plus de dificultat i espectacularitat al concurs.

La mecànica del format també serà diferent del seu predecessor. Al càsting d'aquesta edició s'han presentat més de 800 ballarins però només 24 han estat escollits per començar la competició. Aquestes personeses dividiran en grups, però seran avaluats de forma personalitzada. Puja el voltatge i la tensió en una competició en què qualsevol pas en fals pot ser determinant. Després de la coreografia grupal i en cas de no complir les expectatives del jurat, els concursants només es podran assegurar la seva continuïtat amb el free-style final, una coreografia que hauran d'improvisar al moment i en què hauran de demostrar totes les seves capacitats.

3cat.cat

Anar al contingut