Alícia Sánchez-Camacho recorda que el partit és qui marca la política sobre immigració a Catalunya

Alícia Sánchez-Camacho diu que no pot assegurar que el PPC obri un expedient contra el president del PP de Badalona, Xavier García Albiol.

La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha dit al programa El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, que no pot assegurar que el PPC obri un expedient contra el president del PP de Badalona, Xavier García Albiol, per les seves declaracions en què vinculava la immigració amb la inseguretat: "Nosaltres el que farem, sens dubte, és analitzar la qüestió de Badalona i parlar amb el nostre grup municipal a Badalona i, també, parlar i tractar aquesta qüestió amb el nostre responsable a Badalona". Preguntada sobre si li obriran expedient, Sánchez-Camacho ha insistit que primer han d'analitzar la qüestió: "Miri, no li puc assegurar coses. Primer s'han d'analitzar les qüestions. S'ha de veure la situació. Jo he parlat amb el senyor García Albiol i he estat jo mateixa la que he demanat les disculpes en nom de tot el partit". La dirigent popular ha remarcat que la política sobre immigració del PP no té res a veure amb el contingut del fullet repartit a Badalona. "És un partit en què nosaltres marquem la línia a tot Catalunya. Nosaltres acabem de dir que la delinqüència no té cap tipus de nacionalitat".

La presidenta del PP de Catalunya també ha lamentat que l'alcalde de Badalona, Jordi Serra, no hagi explicat la situació que es viu al barri de la Salut, de Llefià o al Barri de Sant Roc, ni tampoc "la situació de preocupació i d'inseguretat que tenen els veïns". Sánchez-Camacho ha criticat que l'alcalde de Badalona hagi sortit ràpidament a criticar el PP i García Albiol, i no afronti "el gravíssim problema de delinqüència i d'inseguretat que hi ha a Badalona".

catradio.cat
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut