Albert Rivera estaria disposat a acceptar la renovació dels magistrats del TC amb el mandat caducat

D'altra banda, el president de Ciutadans també ha dit que la política lingüística ja ha fet la seva feina i ha tornat a lamentar les sancions per fomentar el català.

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha dit al programa de Catalunya Ràdio L'oracle, amb Xavier Graset, que estaria disposat a acceptar la renovació dels magistrats del Tribunal Constitucional amb el mandat caducat, tal com demanava la resolució del Parlament que es va aprovar sense el seu suport. Rivera ha afirmat que no hi haurà cap fractura entre Catalunya i Espanya encara que la sentència retalli l'Estatut i ha demanat que la decisió del Tribunal arribi al més aviat possible per al bon funcionament de l'estat de dret: "Qualsevol demòcrata que vulgui que funcioni la justícia mitjanament bé voldria una sentència ràpida. El sospitós és que ara hi ha gent que no vol sentència. Fins i tot hem vist aquesta proposta al Parlament, i algunes coses podem discutir-les, com és la renovació, amb què podríem estar d'acord Ciutadans, que es puguin renovar, no és precisament per la sentència sinó per renovar els càrrecs".
 
D'altra banda, Albert Rivera també ha dit que la política lingüística ja ha fet la seva feina i ha tornat a lamentar les sancions per fomentar el català: "La normalització lingüística ha tingut una feina i ens hem passat de rosca i hem de tornar al seny i al sentit comú. Que és, com fer que el català sigui utilitzat socialment sense arribar al punt de sancionar".

catradio.cat


ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut