3Cat estrena la cançó i el videoclip de la campanya "Benvinguts, passeu, passeu"

És una versió de "Qualsevol nit pot sortir el sol", de Jaume Sisa, composta per Alizzz i cantada per Rita Payés

3Cat comença el 2024 amb l'estrena de la cançó i el videoclip de la campanya de llançament de la seva plataforma digital de continguts, basada en l'"Oh, benvinguts, passeu, passeu" de la cançó "Qualsevol nit pot sortir el sol". La versió del clàssic musical de Jaume Sisa l'ha composta Alizzz, reconegut músic guanyador de tres Grammys, compositor, DJ i productor musical d'artistes com C. Tangana, Rosalía, Aitana o Amaia. La interpretació va a càrrec de la poderosa veu de la cantant, compositora i trombonista Rita Payés. 

A més, el videoclip compta amb la hipnòtica proposta de la coreògrafa i ballarina Ariadna Peya i ha estat enregistrat al singular Espai Corberó. El mateix espai que ja va ser l'escenari de l'espot de presentació de la plataforma digital 3Cat.   

La cançó, al ritme que marquen Alizzz i Rita Payés, amplifica la benvinguda a la plataforma 3CatUna "casa" on tothom és convidant a entrar i descobrir la gran oferta de continguts en català que conté.  

La campanya de llançament de la nova plataforma 3Cat ha merescut el Premi Nacional de Comunicació Publicitària i Corporativa.

El jurat destaca que és "innovadora, original i inclusiva" i que ha buscat arribar a tot el públic de Catalunya, a més de recuperar unes generacions que havien quedat òrfenes de continguts en català i mantenir les que durant anys han tingut TV3 com a referent.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut