Vitòria

El lehendakari Patxi López convoca una manifestació a Bilbao contra l'atemptat d'ETA a les 18 h

El cap de l'executiu basc, Patxi López, ha condemnat l'atemptat d'ETA que ha mort un agent de la Policia Nacional aquest divendres a Arrigorriaga. El lehendakari ha comparegut davant dels mitjans de comunicació poc després de saber la notícia per condemnar l'acció d'ETA i ha expressat el seu suport a la família de la víctima i a tots els membres dels cossos de seguretat de l'Estat. López ha cridat els bascos a mobilitzar-se aquest dissabte amb una manifestació pels carrers de Bilbao en una manifestació que ha convocat a les 18 h.

Actualitzat
En la primera reacció institucional a la bomba mortal d'aquest divendres a Arrigorriaga, el lehendakari, Patxi López, ha afirmat de manera contundent que "la societat basca no suporta els assassins i canalles d'ETA".

En un discurs breu i enèrgic, el cap del govern basc ha condemnat l'atemptat d'ETA -el primer amb una víctima mortal dins del seu mandat- i ha assegurat que "acabarem amb ells amb tots els recursos de la llei". "Ells han ensenyat el camí del dolor, i nosaltres els mostrarem el camí de la presó".

López ha donat el condol a la família de la víctima, ha expressat la seva solidaritat amb tots els membres dels cossos de seguretat de l'Estat, i finalment ha convocat una manifestació pels carrers de Bilbao a les 18 h.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut