El Banc Sabadell arriba a un acord amb els sindicats per reduir la plantilla de la CAM en 1.250 persones

L'entitat vallesana ha arribat aquesta matinada a un acord amb els sindicats per reduir la plantilla de la CAM en 1.250 persones. La major part de la reestructuració es farà amb prejubilacions, baixes incentivades i trasllats.

Actualitzat
La CAM, la Caixa d'Estalvis del Mediterrani, reduirà la plantilla en 1.250 persones. És l'acord a què han arribat aquesta matinada els sindicats i el Banc Sabadell, que es va adjudicar la caixa alacantina aviat farà un any per un euro.

Després d'una reunió maratoniana, l'entitat que presideix Josep Oliu ha acceptat rebaixar l'ERO que s'havia plantejat, que inicialment afectava 1.750 persones. Ara seran 1.250 els treballadors afectats. D'aquests, 500 es prejubilaran amb el 80% del sou fins als 63 anys i un màxim de 245.000 euros. També es preveu que hi hagi baixes voluntàries, trasllats i suspensions temporals de feina.

La Comissió Europea va autoritzar el Banc Sabadell a adquirir la CAM --intervinguda pel Banc d'Espanya--, però va fixar diverses condicions, com ara el tancament de 450 oficines a tot l'estat.
Anar al contingut