Un robatori provoca la interrupció del servei de trens entre Salou i Cambrils.
Un robatori provoca la interrupció del servei de trens entre Salou i Cambrils.
Salou

Un robatori de la infraestructura de la catenària, causa de la interrupció de trens entre Salou i Cambrils

L'avaria que ha obligat a interrompre aquest dissabte la circulació de trens al corredor del Mediterrani entre les estacions de Salou i Cambrils ha estat causada pel robatori d'unes peces del sistema d'electrificació. Segons Adif, el robatori ha fet caure més de 400 metres de fil, i això ha provocat un tall del subministrament elèctric.

Actualitzat
El tall ha afectat una quinzena de trens de llarga i mitjana distància i s'han hagut d'habilitar autocars per cobrir el tram afectat pel tall. Els viatgers de llarga distància han de fer el trajecte entre les estacions de l'Aldea i Tarragona per carretera, mentre que els de mitjana distància només han de cobrir el tram entre Salou i Cambrils.

Alguns dels afectats són persones que anaven a Port Aventura. El seu tren ha quedat aturat a poca distància de l'estació i, tot i les indicacions de l'interventor, molts passatgers han decidit baixar a la via. D'altres s'han hagut d'esperar força estona fins que el tren ha pogut avançar cap a la seva destinació.

Tècnics especialitzats s'han desplaçat fins al punt de la incidència, a l'altura del quilòmetre 261/180 de la línia d'amplada convencional València-Tarragona-Barcelona, per reparar-ne els danys i restablir-hi la circulació. També s'hi han desplaçat membres de seguretat d'Adif, que han valorat els danys i han recollit proves per a la denúncia als Mossos d'Esquadra. A la tarda de dissabte, el servei ha quedat restablert.
Anar al contingut