Futbol

Zinedine Zidane: "La derrota és una mica forta, però el futbol és així i ho hem d'acceptar."

El tècnic del Reial Madrid ha confessat que està dolgut amb la derrota contra el Sevilla. El president del Sevilla, per la seva part, ha assegurat que està molt content amb els tres punts, però ha confessat que és realista i ha afegit que la Lliga és "per als altres".

Actualitzat

El tècnic del Reial Madrid, Zinedine Zidane, no es podia creure la derrota del Madrid amb el Sevilla: "La derrota és una mica forta, però el futbol és així i ho hem d'acceptar. Sabríem que algun dia havia de passar", ha assegurat. 

Qüestionat sobre la fi de la ratxa d'imbatibilitat, el tècnic blanc ha explicat que "no crec que ens afecti. Ho veurem dimecres. Però hem de pair la derrota perquè a ningú li agrada perdre i menys d'aquesta manera, després de jugar 85 minuts així. Cal acceptar-ho i descansar".  

Zidane també ha parlat de Sergio Ramos, que ha marcat un gol en pròpia porta: "Estic molt orgullós del nostre capità. Ramos ha fet un gran partit, amb personalitat". "No sé si és el Sergio el que ha marcat ... Però no passa res, és futbol. Cal pensar en el pròxim partit i felicitar a Sevilla per la seva actuació", ha conclós.

Keylor Navas: "Hem de ser conscients que no podem baixar la guàrdia"

El porter del Reial Madrid, Keylor Navas, ha admès després de perdre contra el Sevilla que els jugadors han d'aprendre a estar alerta els 90 minuts de partit perquè situacions com la del Sevilla no es tornin a repetir: "Fins al minut 85 anàvem guanyant el partit, però hem de ser conscients que els partits duren més i no podem baixar la guàrdia", ha afegit. 

El president del Sevilla, content però realista

El president del Sevilla, Jose Castro, tot i guanyar el Reial Madrid, ha confessat que "la Lliga es per d'altres, amb un pressupost millor que el nostre". "Tancarem la primera volta amb una quantitat de punts important. Un menys que el Reial Madrid i un més que el Barcelona. I això és il·lusionant. Però som realistes. Ho intentarem però el nostre objectiu és entrar en zona de Champions i estar a dalt. La Lliga és per a altres amb un pressupost quatre o cinc vegades més gran que el nostre", va afegir després del partit

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut